Presenning

127 stk produkter
1259176(1).jpg
Populære filtreringer

Alle huseiere trenger en presenning eller til og med flere. En presenning er nødvendig for å beskytte og dekke visse eiendeler og kan brukes i år etter år. En stor presenning fungerer også bra som sovebeskyttelse, beskyttelse mot vær og vind eller til og med som et enkelt telt ute i villmarken. Du kan handle billige presenninger online hos oss på Trademax.

Praktisk med presenning

Finnes det presenninger i forskjellige størrelser?

Ja, det finnes både små og store presenninger å kjøpe til en god pris. For å dekke til en sykkel kreves en mindre presenning enn om du trenger en presenning til en tilhenger, så vi tilbyr mange forskjellige størrelser når det gjelder presenning.

Kan man kjøpe en presenning i ulike farger?

Det finnes flere forskjellige farger å velge mellom. Vår fine og praktiske presenning 4x8 meter er grønn. Ønsker du en hvit, grå eller blå presenning kan du kontrollere ved respektive produkter om den finnes i den fargen du ønsker.

Hva inngår når man kjøper en presenning 600 g/m2?

Alle presenninger leveres med ringer og med en sydd kant. De er laget av canvas med en overflate av PVC for å være vanskelig å rive i stykker og holde fuktigheten borte. Det motstår også UV-stråling og mugg.

Hvilke ulike bruksområder har en presenning?

En presenning kan brukes i mange ulike sammenheng. Du dekker over og beskytter kjøretøy av forskjellige slag. Du beskytter ved og hagemøbler mot regn. Du kan også ha dem som et underlag når man eventuelt camper og andre utendørsaktiviteter. Å kjøpe et par presenninger i forskjellige størrelser er en god ide, helt enkelt.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)