Innred uteplassen med en parasoll

756 stk produkter
130946(1).jpg

Å innrede en større uteplass kan være en utfordring. Å få romslige terrasser og hager til å føles hyggelige og hjemmekoselige kan iblant virke umulig. En stor parasoll kan være løsningen! Ved å felle opp en parasoll med sjenerøse mål, skaper du et tak over dine hagemøbler og du får med det samme følelsen av å ha tatt med deg stuen ut. Hos Trademax kan du finne en stor parasoll på nærmere 4 m i diameter, selvfølgelig med en tung parasollfot slik at den står stabilt. Velg blant friske pastellfarger, alternativt klassisk svart, grått eller hvitt.

Større skygge med en stor parasoll

Hvor mye vi nordboere enn elsker når lyset ankommer til vårt hjørne av verden, kan det iblant bli for mye av det gode. Hvor mange har ikke brent nesen eller skuldrene etter den første dagen i den sterke vårsolen? En ekstra stort parasoll gir skygge på en større flate, kanskje til og med til hele din hagemøbelgruppe, slik at du kan sitte lenge og nyte av solen uten å bli utsatt for den skadelige UV-strålingen. Maten smaker jo også lite bedre i skyggen, når du slipper å bli varm og svett. Velg mellom parasoll med vippefunksjon eller hengeparasoll med kryssfot. Avhengig av hvilken stil din uteplass har, kan du lett finne en stor parasoll som passer perfekt hos deg!

Tenk på at en stor parasoll behøver en tung parasollfot. Hos Trademax finner du parasollføtter i betong som veier mye og som gjør at parasollen står stødig, selv i lettere vind. Kompletter gjerne med et parasolltrekk for å beskytte parasollen fra solblekning og unødvendig slitasje når den ikke brukes.  

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vanntett
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Sammenleggbar
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager