Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 105 produkter
1
...
5

Med en hengende parasoll eller frittstående parasoll kan du skape et ekstra uterom som er beskyttet mot solen. En frittstående parasoll gir deg en fleksibel plass der du kan sette spisebord eller hagemøbler uten å bli plaget av parasollfoten. En hengende parasoll bøyer seg mykt over det området du ønsker å beskytte og gir en luftig og levende følelse. Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg av frittstående parasoller som passer til din uteplass eller balkong. De gir den skyggen som trengs for å sitte ute og spise eller sosialisere både på varme dager og dager med lett regn.

Hva er fordelene med en hengende parasoll?

Med en av de praktiske og stilige hengende parasollene du finner hos oss på Trademax, kan du utnytte hele parasollens skygge og beskyttelse uten å måtte holde deg nær parasollfoten. Du kan rette din frittstående parasoll i den retningen der det er mest behov og vinkle den for å unngå forstyrrende sollys. Med en frittstående parasoll kan du skape en hyggelig spiseplass eller uteplass for avslapning.

Hvordan åpner jeg en hengende parasoll?

En frittstående parasoll åpner du enkelt opp og ned ved hjelp av den praktiske sveivmekanismen. Parasollstoffet er laget av polyester som beskytter mot skadelig UV-stråling og skaper en behagelig atmosfære. Ved å ha parasollfoten litt unna selve parasollen, får du ekstra generøs skygge og et behagelig tak som også beskytter hvis det skulle komme en regnskur mens du sitter og spiser.

Hvor stor fot trenger jeg til en frittstående parasoll?

Jo større parasoll du har, desto større fot trenger du for å holde din hengende parasoll stødig på plass. Hvis det blir sterk vind, er det alltid bra å felle ned din frittstående parasoll slik at den ikke blir et vindfang. Hvis du har spørsmål om hvilken parasollfot som passer til din hengende parasoll, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.