Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 12 av 12 produkter

De fleste lengter etter sol og bading. Piknik og lek på stranden gir avslapning og ekstra D-vitaminer fra solens stråler. For at det skal bli virkelig vellykket, trenger man likevel å komme seg bort og få litt skygge. Hos Trademax har vi solparasoller som gjør dagen helt vellykket. Du kan krype under parasollen og få en stunds skygge og beskyttelse mot vinden. De strandparasollene du finner hos oss kan også vinkles slik at du ikke trenger å flytte deg når solen beveger seg. En solparasoll passer like bra ved bassenget som på stranden, siden den både kan stikkes ned i sanden og settes i en parasollfot.

Strandparasollen gir beskyttelse og kjøling

Hvilke fordeler har en strandparasoll?

De strandparasollene du finner hos oss på Trademax, er enkle å ta med når du skal til stranden, siden de er lette og sammenleggbare. Du kan plassere, folde ut og justere etter behov. Strandparasoller gir skygge og gjør at du markerer din egen plass på stranden. Sol og bading er bra for både humøret og helsen, og med en strandparasoll kan du også få kjøling og skygge.

Beskytter en strandparasoll mot UV-stråler?

Mange av de strandparasollene du finner hos oss på Trademax, er laget av bleksikker polyester som beskytter mot UV-stråler. Stoffet beskytter også mot vinden og blir et behagelig sted å hvile i løpet av dagen. Hvis du vil ligge under strandparasollen og lese en bok, sovne eller bruke den når det er tid for lunsj, får du en rolig og hyggelig plass.

Hvor stor strandparasoll bør jeg velge?

Det er behagelig med en stor strandparasoll hvis flere skal bruke den, men du kan også velge å ha et par mindre parasoller og sette opp på stranden. Hvis du har spørsmål om de strandparasollene som finnes hos oss på Trademax, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.