Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 34 produkter
12

Populære filtreringer

Med din egen pergola kan du opprette en ny uteplass i hagen din. Taket gir beskyttelse mot solen og gjør uteplassen brukbar på dager med lett regn. Hvis du velger en enklere pergola, kan du skape romantiske steder for klatrende planter og roser der du kan ha utemøbler eller bruke som portal. En pergola fra oss på Trademax er av høy kvalitet og stabil design slik at du kan ha den ute året rundt. De takene av vev som du monterer på pergolaen din, er enkle å ta av og kan suppleres med gardiner slik at pergolaen din blir vindbeskyttet.

Opprett uterom med en vakker pergola

Hvilke fordeler har en pergola?

Hos oss på Trademax finner du flere modeller av stilige og stabile pergolaer som du kan bruke og glede deg over året rundt. En pergola blir uteplassen som beskytter mot sol, vind og lettere regn. Hvis du vil ha en pergola for å pynte hagen din med klatrende planter og roser, velger du en mindre pergola og plasserer den på et lyst og fritt sted ved et blomsterbed.

Hvor kan jeg plassere en pergola?

Når du velger en pergola, er det bra å først måle opp hvor mye plass du har i hagen din. Det finnes flere modeller i forskjellige materialer, så du må tenke på hvordan du vil bruke den. Stedet der du plasserer pergolaen din, må være flatt og jevnt, og det blir ekstra trivelig hvis du legger en type gulv i stein eller tre.

Hvordan monterer jeg en pergola?

For at din frittstående pergola skal stå stabilt, må du feste den med plinter i bakken. Det fungerer bra med ferdigkjøpte plinter med stolpesko. Hvis pergolaen din står på terrassen eller ved huset ditt, skrur du fast stolpene der. Hvis du har spørsmål om våre stilige pergolaer, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.