Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 24 av 544 produkter
1
...
23

Har du vanskeligheter med å bestemme deg for hvor du skal skjerme når solens sterke stråler er på besøk? Vi på Trademax har et stort sortiment av solskjerming, og solseil er et av dem. Et solseil er et enkelt sett å oppgradere hagen eller verandaen din på. Solseil er et trendy og fleksibelt alternativ til en parasoll. Med et solseil slipper du et stående stativ og hele uteplass kjennes helt plutselig mer åpen og romslig. Å bruke et solseil i stedet for en parasoll er både moderne og trendy. Vi på Trademax tilbyr et enkelt hvitt og eksklusivt solseil.  

 

Solseil til alle tilfeller

Pynt uteplassen med et eksklusivt og stilrent solseil fra Trademax. Det er et enkelt og fint sett å oppgradere uteplassen din på. Det er lett at en solskjerm blekner i kontakt med direkte sollys, men å velge et hvitt solseil er et utmerket sett å forhindre det på. Et tips er å kombinere mer enn bare et solseil som du kan plassere over hverandre. Det skaper grafiske, stilrene og harmoniske innslag til uteplassen din. 


Solseil – et trendy alternativ


Solseil er et trendy alternativ og kan kombineres med mange ulike innredningsstiler. Et solseil skulle kunne beskrives som et mer trendy alternativ enn en parasoll. Du skaper et luftig og åpent rom til uteplassen din med et solseil, samtidig som du skjermer deg og dine møbler fra solstrålene, vind og regnskurer. Et solseil spennes ofte opp med et par stenger og liner. Spenn seilet over din veranda eller uteplass for å skape en avslappende og behagelig oase i hagen. Våre solseil er produsert i polyester som er et veldig slitesterkt og holdbart materiale, men det tåler ikke for mye vann. Solseil er en fleksibel og fin solavskjerming som hjelper deg å nyte litt mer og lengre av sommeren. Sjekk ut vårt store utvalg av ulike solskjermer og bestill et på trademax.no allerede nå.

Vær ikke redd for å benytte deg av naturens ressurser for å kunne feste solseilet ditt. Fest det for eksempel til et tre. Nyt av den velbeholdige skyggen når det er som varmest og få din uteplass til å kjennes mer innbydene med hjelp av et solseil.