Pergola

75 stk produkter
687821(2).jpg

En pergola er et perfekt valg for deg som drømmer om et koselig krypinn i hagen din, et ekstra rom ute i det fri med plass til avkobling og stunder med familien og venner under herlige sommerdager. Gi hagen din en helt ny dimensjon med en pergola fra Trademax. Hos oss finner du et bredt utvalg av pergola i en mengde ulike størrelser og modeller som passer bra til både romslige hager som altaner, terrasser og soldekk. Velg mellom pergola med eller uten tak, laget av impregnert furu, jern eller lett kanalplast. Dykk ned i vårt sortiment med pergola og finn den som passer akkurat din uteplass!

En pergola skaper rom, skygge og le i hagen

Men en pergola kan du med enkle midler skape et åpent uterom som setter gullkanten i hagen din eller på uteplassen din. Vi på Trademax tilbyr pergola i en mengde ulike utførelser og størrelser like mye til den lille uteplassen som til den mer romslige hagen. Her finner du alt fra mindre pergola med enkle formspråk for et dekorativt innslag i din hage, til større modeller som gir skygge og beskyttelse mot solen under varme sommerdager. Monter din pergola mot en yttervegg og vipps så har du skapet et ekstra uterom, eller plasser den helt frittstående i hagen og la det bli din helt egne drømme oase. Med en pergola med tak får du en behagelig plass til å nyte av uansett om du vil komme bort fra solens sterke stråler, eller når det stille sommerregnet renner ned. Innred den med en spisegruppe eller hvorfor ikke en koselig loungegruppe. Tilsetter man dessuten en terrassevarmer kan den også benyttes utover høstsesongen. Vi kan love deg en skikkelig kosefaktor!  


Vakkert blikkfang i hagen eller på altanen

Pergola kommer fra det italienske ordet som betyr løvgang eller løvsal, et passende navn med tanke på dens åpne konstruksjon der stammen vanligvis pyntes opp av klatrende planter. Det beste med en pergola er at den kan se ut litt som man selv vil. La den pyntes med det grønne, vakre blomster - og klatreplanter, så nære en vinterhage man kan komme, minus glassvinduer. En pergola er også en vakker løsning som beskytter mot innsyn. På Trademax vil vi se til at du har mange ulike alternativer å velge mellom. Hos oss kan du velge mellom varianter uten tak eller pergolaer med åpent tak i ribbeverk, tett tak med kanalplast eller et lettere tak i stoff eller seil. Eller hvorfor ikke plante klatreplanter som brer seg ut og gir et blomstrende tak? Hos oss kan du velge mellom pergolaer i trykkimpregnert tre eller jern. Impregnert tre er både holdbart og vakkert, men det krever et visst vedlikehold for å beskytte mot mugg under fuktige forhold i motsetning til jern som er helt vedlikeholdsfritt. Men du, vi elsker jo treets utseende, så bare vær nøye med å vedlikehold din trepergola med jevne mellomrom for å beholde dens holdbarhet. Du finner møbelpleie for tremateriale her.
 

Bøyd pergola

En pergola trenger ikke bygges med rette linjer og rette hjørner, en pergola med formen av en blomsterbue er både vakker og kreativ. Plasser flere individuelle pergolaer langs med en gangsti og skap en blomstrende gangsti med pergolaen, eller lag en entre som ønsker velkommen med en pergola som har port. Det er en herlig følelse å kunne ønske velkommen igjennom en blomstrende bue! La stammen bli overfylt av blomster og planter, og hvorfor ikke plasser en effektfull lyslenke som lyser opp hagen din når mørket faller på. Med en pergola følger det med en mengde muligheter. Velkommen inn til å bli inspirert! Skulle du ha noen spørsmål eller noe annet du lurer på så finnes vår kunnskapsrike og imøtekommende kundeservice her for å hjelpe deg.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vanntett
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager