Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanje påBoblebad og massasjebadekar

  Viser 0 av 0 produkter

  Drømmer du om å bade i et boblebad eller et massasjebadekar? Nå kan du endelig ha råd til å kjøpe et boblebad, og løfte ditt bad eller spaavdeling til nye nivåer. Hos oss finnes et bredt tilbud av høykvalitets boble- og massasjebadekar fra kjente varemerker. Uansett om du er på jakt etter et lite massasjebadekar, eller du vil ha et større boblebad for to personer, har vi flere varianter å velge mellom. Om du ønsker å plassere badekaret ditt i et hjørne eller i midten av rommet, kan du finne ulike varianter hos oss.

  Billige boblebad med kvalitet

  • Hvordan velger jeg rett boblebad eller massasjebad?

   Når du skal kjøpe boble- eller massasjebad er det lurt å tenke nøye gjennom hvilke funksjoner du ønsker og hvilken design og størrelse som passer badet ditt. Liker du en mykere avspenningsmassasje, gir et bunnmotorisert luftsystem med bunnmassasje eller sengemassasje den perfekte opplevelsen. Foretrekker du derimot en litt hardere massasje, kan anatomisk plassert side- og ryggmassasje være tingen for deg. Og for deg som ikke kan velge, men bare vil ha det beste, har vi et massasjebadekar med alle funksjonene: bunn, sider, fot- og ryggmassasje.
  • Hvordan rengjør jeg mitt boblebadekar?

   Også om du dusjer før du går ned i boblebadekaret er det viktig å rengjøre det etter bruk. Dels fra kalkavleiringer og såperester men også hår- og hudrester. Ved rengjøring av badekaret er det greit å bruke et mildt vaskemiddel. Slå på boblefunksjonen og hell i tilpasset vaskemiddel. Gjør dette omtrent en gang i kvartalet.
  • Hvilken fordeler finnes det med et boblebadekar eller massasjebadekar?

   De siste årene har interessen for boblebad og massasjebad økt eksponentielt, og vi forstår hvorfor. Hva kan være mer fantastisk enn å føre kroppen ned i varme bobler etter en lang dag på jobb? Et boblebadekar er uten tvil en utrolig bra investering for både kropp og sjel, og kan gjøre ditt kjedelige bad til et luksuriøst spa. Trademax har høykvalitets boblebad som er utstyrt med pålitelige sikkerhetsfunksjoner. Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice hvis du har spørsmål.