Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 35 produkter
12

Populære filtreringer

Når julen nærmer seg med stormskritt, er det på tide å gjøre en inventering over hvilken juletrepynt som har overvintret til årets tre. Hvor mange julekuler gikk i stykker, hvilke farger har du igjen og hvilke farger ønsker du å ha i treet ditt i år? Juletreet fortjener vakker juletredekorasjon, enten det er et enhetlig tema eller julekuler i alle regnbuens farger - det er helt opp til deg og din familie. Det er ikke bare treet som blir vakkert med juletrepynt, men også gardinstenger, hagen eller dekorasjoner i en julegruppe. Enten det er blå julekuler, grønne julekuler eller hvite julekuler du ønsker, enten store eller små - Trademax har juletrepynten du leter etter.

La juletrepynt og julekuler fylle hjemmet ditt

Må man ha et tema for juletredekorasjonen?

Det er ikke nødvendig å ha et tema for juletrepynten. Du kan velge hvilke farger du vil og hvor mange du vil ha. Å pynte juletreet skal være gøy, og du skal velge farger eller fargekombinasjoner du selv liker. Hva er poenget med å pynte et tre etter alle kunstens regler hvis du ikke synes det blir fint? Hos oss på Trademax finner du julekuler i mange forskjellige farger - både individuelle og i stor pakning. På den måten kan du enkelt skape et tema for juletredekorasjonen hvis du ønsker det, men også velge individuelle julekuler etter smak og behag. Vi har også vakre julestjerner og juletre-topper for å sette prikken over i-en.

Hvor mange julekuler trenger man?

Det finnes ingen regler for hvor mange eller få kuler et tre skal pyntes med. Det er ikke engang nødvendig å ha julekuler i treet ditt - det finnes mange andre fine juletredekorasjoner også! Det kan være fint å ta med ting fra naturen, som kongler, rognebær eller lignende, som juletrepynt. Hvis du pynter treet med store julekuler, vil du kanskje ha færre kuler i treet enn hvis du henger opp små julekuler. Trestørrelsen spiller også inn på hvor mye juletredekorasjon du ønsker. For matematikkelskeren finnes det faktisk en studie utført av matematikkstudenter i England som har kommet frem til at et to meter høyt tre blir vakrest med 42 julekuler og 10,21 meter glitter.

Må julekuler og juletrepynt henge i treet?

Absolutt ikke! Det er fint å dekorere andre steder i hjemmet eller hagen med juletrepynt også. Du kan for eksempel henge julekuler i vinduene eller i en vakker gren du fant på den herlige vinterpromenaden som nå pryder veggen din. Bare fantasien setter grenser - fyll hele huset med rimelige julekuler fra Trademax.