Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 14 av 14 produkter

Juletrefoten er en viktig del av å skape julestemning hjemme, for uten juletrefot, ikke noe juletre. Og selvfølgelig ønsker man å ha et tre hjemme i julen. Duften et tre sprer er uovertruffen. Hos Trademax tilbyr vi ulike modeller av juletreføtter. Hvis du ikke ønsker at foten skal være synlig, har vi også stilige juletreskurver og juletreforklær som du kan bruke for å skjule foten på en elegant måte.

Fins det ulike modeller av juletreføtter?

Ja, det finnes ulike utførelser av juletreføtter. Det er den vanlige tradisjonelle modellen i enkel design. Hvis du ønsker noe som skiller seg ut litt, har vi også juletreføtter formet som juletreforklær og juletrekurver.

Hvordan fungerer en juletrekurv og juletreforkle?

Du plasserer en juletrekurv eller juletreforkle under treet rundt juletrefoten for å skjule foten. Det kan skape en virkelig koselig og innbydende atmosfære å ha en kurv til juletrefot.

Hvor stor juletrefot bør man ha?

Du trenger en juletrefot som kan holde hele stammen i foten og fortsatt ha plass til vann. Hvis du ikke kan vanne treet, begynner det å drysse altfor tidlig. Tenk også på at koppen i juletrefoten bør nå oppover på stammen slik at treet virkelig står stabilt, og du minimerer risikoen for at treet skal velte.