Kunstige planter

123 stk produkter
5d2ad4abc04537ea4f77d8f4119d8c6d87fa1c4b.jpg
Planter er en interiørdetalj som skaper en grønn og behagelig atmosfære. Å ta vare på levende planter og blomster krever en del tid og mot – noe som alle ikke har lyst eller mulighet til. I dag er mange kunstplanter såpass like de ekte, at man nesten ikke ser forskjell.

Dekorer hjemmet ditt med kunstige planter

Hva er fordelene med kunstige planter?

Det finnes flere tenkbare anledninger til hvorfor man ikke skal velge en levende plante. Man kan være allergisk, ha husdyr som risikerer å spise på de – eller helt enkelt være uinteressert. Kunstige planter er et allergivennlig, økonomisk og tidseffektivt alternativ for de som tross alt ønsker å dekorere hjemmet, kontoret eller uteplassen med planter og grøntområder.

Hvilket materiale består kunstige planter av?

Kunstige planter kan være laget av for eksempel plast, tre eller stoff. Bla gjennom vårt utvalg av billige og kunstige planter for å finne det du liker.

Hvilke kunstige planter finnes det å velge mellom?

I vårt sortiment finner du et stort utvalg av grønne planter og fargeglade blomster til en bra pris. Vi har de mest populære plantene, små og store, enkle og diskrete som praktfulle og iøynefallende.

Hvordan tar jeg vare på de kunstige plantene mine?

En av fordelene med kunstige planter er at forskjellen fra vanlige planter er at de ikke krever noe vedlikehold, og derfor passer perfekt for den som savner tid og engasjement til dette. Plantene har heller ingen behov av lysinnslipp og kan derfor plasseres hvor som helst. På det meste kan det hende du må tørke støv av de - om du i det hele tatt trenger det.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager