Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 144 produkter
1
...
6

Populære filtreringer

Hjemmet er et sted å trives på, og med en praktisk og personlig innredning kan du skape din oase. I et hjem finnes det mange steder der et rundt speil kan passe fint. Kanskje på badet, soverommet eller i gangen? Et rundt speil kan på en pen måte bryte av mot firkantede bilde rammer og skape dybde, som kan løfte innredningen din til et nytt nivå. Speil er fantastiske innredningsdetaljer og selvfølgelig også praktiske. Hos oss på Trademax finner du en mengde runde speil i forskjellige størrelser. Velg et som uttrykker din personlige stil!

Vanlige spørsmål om runde speil

Hvor passer et rundt speil?

I gangen kan det passe med et rundt speil på veggen eller utenpå en garderobedør. Har du mye veggflate kan du godt velge et stort speil som gir et herlig, imponerende inntrykk. Velger du et mindre speil kan det være praktisk nær døren, over en kommode eller annet oppbevaringsmøbel, slik at du kan speile deg som det siste du gjør før du forlater hjemmet. Et rundt speil passer også bra på bad og soverom.

Runde speil som dekorasjon?

Et rundt speil kan med fordel brukes som en stilig innredningsdetalj. Et rundt speil med en vakker ramme kan se flott ut der du har veggplass i stuen. Eller velg et av våre runde speil uten ramme der du har mindre plass. Et kjedelig hjørne i hjemmet ditt kan piffes opp med et mindre rundt speil over en pidestall med en vakker plante eller statue. Det er detaljene som gjør hjemmet!

Større rom med runde speil?

Speil er utmerkede for å skape illusjonen av at rommet er større enn det er. Med et rundt speil i et rom kan du skape dybde og en følelse av vidde og plass. Utforsk gjerne vårt store utvalg for å finne et rundt speil som kan løfte rommet ditt.