Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 11 av 11 produkter

Enten det er dyrebar kunst, kjærlighetsfulle fotografier eller dekorative motiver du ønsker på veggene dine, så har vi et stort utvalg av fotorammer og bilderammer for deg. Finn størrelser, farger og stiler som passer for deg blant våre rimelige rammer. Velg dine rammer i samme farge og størrelse for enhetlighet, eller i ulike størrelser og stiler for variasjon.

Samle dine fineste minner i en fotoramme

Hvordan skal jeg tenke rundt rammer hvis jeg har flere bilder?

Du kan enten kjøpe flere rammer og gruppere dine fotorammer etter tema på veggen. Det er ingenting galt med å ha flere fotorammer på samme vegg, noen kaller det en bildevegg, andre en fotovegg. Et annet alternativ er å kjøpe en fotoramme som rommer flere bilder i samme ramme, som kan se veldig pent ut.

Hvordan plasserer jeg mine fotorammer penest?

Det avhenger helt av hvilken stemning du vil skape med dine fotorammer. Hvis de skal henge på veggen, finnes det en anbefaling om at rammer bør plasseres med øvre kant i linje, men det er også veldig pent å henge fotorammer i formasjoner og klynger hvis du vil skape en fotovegg. En fotoramme kan også plasseres på andre steder i hjemmet. Det er fint med fotoramme på kommoden, nattbordet eller kanskje skrivebordet. En fotoramme kan plasseres overalt i hjemmet.

Hva kan jeg sette i en bilderamme?

Mulighetene er uendelige når det gjelder å sette noe i en fotoramme eller bilderamme. Selvfølgelig kan du ramme inn bilder, plakater og fotografier, men du kan også sette andre ting i dine rammer. Hvorfor ikke ramme inn en t-skjorte fra en minneverdig konsert? Eller kanskje du har fine plagg fra din barndom du vil sette opp på veggen og huske?