Stilren oppbevaring til senger fra Trademax

66 stk produkter
Kampanje
2228526(1).jpg

Vi mennesker tilbringer omtrent en tredjedel av våre liv i sengen og dermed i soverommet. Soverommet er et av de stedene der vi tilbringer mest tid, som gjør det til et viktig rom i vårt hjem. I soverommet vil vi gjerne skape en fredfull følelse med møbler og innredning som får oss til å komme til ro. For å kunne gjøre det kreves det en hel del smarte oppbevaringsmuligheter der vi kan legge unna sakene våre. Med praktisk oppbevaring til senger og soverommet fra Trademax så oppbevarer du dine saker med stil og holder det ryddig på soverommet. 

Smart oppbevaring til senger

Smart oppbevaring til senger er alfa og omega når det kommer til å skape et trivelig soverom. Det finnes en mengde ulike alternativer å velge blant når det kommer til smart soveromsoppbevaring. Et bra alternativ er sengeskuffer som både frigjør plass og smidig gjemmer unna sakene dine. Du kan også velge en lekker sengekiste eller benk med oppbevaring som blir en lekker innredningsdetalj og tilbyr en ekstra sitteplass i soverommet ditt, samtidig som du kan oppbevare ting i den. Et annet smart alternativ er å velge en sengegavl med oppbevaring eller hvorfor ikke en sengehylle? Kompletter med en stilfull oppbevaringskorg for en meget stilsikker oppbevaring. Kombiner gjerne flere smarte alternativer for å skape den perfekte soveromsoppbevaringen for akkurat ditt hjem!  

Soveromsoppbevaring på alle måter 

Tenk på hva du vil ha ut av din oppbevaring på soverommet. Om du vil skape mer plass og gjemme bort så mange ting som mulig, så er sengeskuffer det mest smidige alternativet. Vi har sengeskuffer i ulike størrelser for at du skal kunne velge det som passer akkurat din seng. Om du i stedet vil kombinere stil og innredningsdetaljer med smart oppbevaring, så er en sengekiste eller sengebenk det ultimate alternativet. Vi har oppbevaring til senger i ulike farger, materialer og design som passer til de fleste senger. Hos Trademax finner du alt du behøver for smart oppbevaring i soverommet.  

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje