Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 53 produkter
1
...
3

Det er sjelden at rommet under senga utnyttes til fulle. Å utnytte all tilgjengelig plass i boligen, er både praktisk og trivelig. Ved å bruke en sengeskuff sparer du ikke bare plass, og kan gjøre det luftigere på andre steder, men du har også det du trenger i soverommet innen rekkevidde. Velg fra vårt utvalg av sengeskuffer, og skap orden og rom i hjemmet ditt.

Utvid bruken av plassen under senga med en sengeskuff

Hva kan jeg oppbevare i min sengeskuff?

Det er naturlig å oppbevare dyner, puter, laken og tepper i en sengeskuff. Men også kosedyr, nattøy, bøker og sesongklær er praktisk å ha i sengeskuffene. Tenk på hva du har behov for å oppbevare, og hva som er praktisk å legge under sengen i en sengeskuff for deg. Vi anbefaler imidlertid ikke å oppbevare spøkelser og monstre i skuffene under senga.

Hvor stor sengeskuff bør jeg velge?

Avhengig av størrelsen på tingene du vil oppbevare, er det bra å velge en sengeskuffe i riktig størrelse. Du kan både ha en stor sengeskuff og flere mindre. Tenk på at for eksempel dyner og puter kan være lurt å oppbevare luftig, slik at de ikke blir krøllete.

Behøver jeg flere sengeskuffer?

Til tider er det fint å ha mye lagringsplass, og da passer det veldig bra med flere sengeskuffer. Et tips er å ha så mange og store sengeskuffer som det er plass til under senga di. Du kan aldri få for mye oppbevaringsplass, og en eller flere sengeskuffer er den perfekte måten å lagre det du ikke ønsker å ha fremme.