Nattbord & Sengebord

1 305 stk produkter
Kampanje
2124312(1).jpg

Et pent og rimelig sengebord fra Trademax gir deg muligheten til praktisk oppbevaring på soverommet ditt. Du får en fin plass hvor du kan oppbevare ting som for eksempel mobiltelefonen din, en bok, et vannglass, en lampe eller en avis. Hos oss finner du mange spennende utførelser av sengebord og nattbord. I vårt brede utvalg av herlige sengebord kan du velge blant forskjellige farger, størrelser og former. Med et koselig sengebord fra Trademax har du alltid tingene dine innen rekkevidde ved siden av sengen. Vi har kvalitetsrike sengebord som passer til alle behov og ønsker.

Sengebord og nattbord til alle soverom

Passer et sengebord til alle soverom?

Trademax tilbyr deg sengebord som passer til alle typer soverom. Vi har mange ulike modeller av sengebord til både små og store soverom. Du kan innrede soverommet ditt i en gammeldags stil eller en mer moderne stil med et sengebord fra Trademax. Selvfølgelig kan du også plassere et sengebord i andre rom, som for eksempel en gang eller en stue.

Hvor høyt bør et sengebord være?

Det er viktig å velge riktig høyde på et sengebord. En passende høyde er omtrent i samme høyde som madrassen. Det er både estetisk tiltalende og funksjonelt. Hvis du velger et for lavt eller for høyt sengebord, kan det bli vanskelig for deg å nå tingene dine mens du ligger i sengen. Hvis du har en lampe på et for lavt sengebord, får du ikke tilstrekkelig med lys når du for eksempel leser en bok.

Hva kan jeg bruke et sengebord til?

I et sengebord med hylle eller skuff kan du oppbevare klær og andre ting du har på soverommet. Når du ligger i sengen, har du et praktisk møbel å legge ting på. Du kan plassere mobiltelefonen din, vekkerklokken, boken, avisen, medisiner, vannglass og mer på bordet. Med et pent sengebord fra Trademax har du alt innen rekkevidde.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje