Nattbord & Sengebord

1 404 stk produkter
Kampanje
2124312(1).jpg

Når det er på tide å sove vil man ikke stå opp og for å legge fra seg boken, avisen eller telefonen. Vi på Trademax mener det skal være lett å legge fra seg eiendelene på natten. Kompletter ditt soverom med en praktisk og fin oppbevaringsplass ved sengen som passer inn med øvrig innredning! I vårt sortiment finner du et stort utvalg av nattbord i flere forskjellige material og design, alt for att du skal kunne finne et nattbord som passer deg.

Velg et nattbord med rett design og de praktiske detaljer du vil ha!

Nattbord med praktisk oppbevaring

Vil du oppbevare dine bøker, aviser, eller hvorfor ikke ipad på en behagelig avstand fra sengen? Vi har praktiske oppbevaringsmuligheter som gjør det lett å nå dine eiendeler når du trenger dem. Innred soverommet med et flott nattbord eller en passende sengekiste som passer sammen med den øvrige innredningen i rommet.

Trademax har samlet et stort utvalg av spennende innredningsdetaljer for ditt soverom i forskjellige farger, former og størrelser. Alt for att du på en enkel måte kan innrede og gjøre unike valg for ditt soveromsmiljø. Vi vil skape enkle, flotte og praktiske løsninger som gir deg muligheten til å våkne pigg og uthvilt, klar for en ny dag!

Ta en titt på vårt sortiment og velg ut dine favoritter! Kom gjerne inn til noen av våre showrooms i Sverige for å se våre nattbord, Hyggelige ansatte hjelper deg med å velge nattbord som passer inn i ditt hjem! Velkommen!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje