Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Sengetilbehør

2138 stk produkter
Viser 24 av 2138 produkter
1
...
90

Populære filtreringer

Her på Trademax finner du et bredt utvalg av forskjellige typer av sengetilbehør som du kan tenkes å behøve til soverommet. Mange av våre sengetilbehør går kan velges i ulike størrelser, materialer og farger. Med sengetilbehør kan du sette ditt eget preg på soverommet. Vi tilbyr alt fra sengetilbehør som forhøyer komforten som nakkeputer og nakkestøtter til dyner, puter og sengekister. På Trademax finner du sengetilbehør til et soverom i harmoni.

Paktiske sengetilbehør av høy kvalitet

Med sengen som midtpunkt finnes det tilbehør og detaljer som kan gjøre soverommet til et av hjemmets koseligste rom. Vi har samlet et stort utvalg av tilbehør til sengen og soverommet slik at du kan innrede praktisk, komfortabelt og luksuriøst.

Sengeben

Tilpass sengen etter ønske og smak, og velg sengeben som passer din stil. Hos oss kan du kjøpe billige sengeben i forskjellige materialer og stiler. Vi tilbyr klassiske sengeben i tre, men også trendy metallben og aluminiumsben. Velg mellom høye eller lave sengeben.

Nakkepute & nakkestøtte til sengen

Øk komforten i soverommet! Våre nakkeputer til senger gir en deilig  støtte til hodet når du sitter opp i sengen og surfer på datamaskinen eller leser en bok. I tillegg er de fine detaljer til sengen og skaper en koselig følelse.

Soveromsoppbevaring

Oppbevaring er A og O, også i soverommet. En sengekiste er perfekt for ekstra oppbevaring, men også en vakker innredningsdetalj. For deg som har et lite soverom, eller behøver ytterligere oppbevaringsplass, kan en sengeskuff være alternativet for deg. Med våre smarte sengeskuffer får du praktisk oppbevaring under sengen. Du finner hele vårt sortiment av sengekister her, og gå ikke glipp av  våre fine senger med oppbevaring. Perfekt for deg som vil ha smart og fin oppbevaring i soverommet!

Sengekappe

Med en fin sengekappe kan du med enkle midler forandre et helt soverom. Bruk den for å skjule en trist rammemadrass, eller oppbevaringen du har under sengen. Sengekappen er også et bra valg for deg som vil gi sengen et ekstra luksuriøst uttrykk. Hos oss finner du sengekappe 160, med standardhøyden 42 cm eller 52 cm. For finne ut hvilken høyde sengekappen skal ha måler du høyden fra gulvet opptil rammemadrassen.

Dyner, puter og sengesett

I vårt utvalg av sengetilbehør finner du også dyner og puter. Velg noen av våre praktiske sovepakker og få et sett  med dyne og pute. Hos oss finner du i tillegg et bredt utvalg av sengetøy som laken, putetrekk og komplette sengesett. Hos oss finner du alt du  behøver for en god natts søvn.

 

Møbler og innredning for et komplett soverom

Her på Trademax finner du soveromsinnredning og møbler for alle hjem og stiler. Vi vet at soverommet er et av hjemmets viktigste rom, og vi hjelper deg å innrede det perfekte soverommet! Forandre og live opp ditt soverom med fargeglade pynteputer, koselige tepper og pledd og skap en koselig stemning med vakre gardiner. Og finnes det noe bedre enn å sette ned føttene på en deilig og myk matte på morgenen? Hos oss finner du alt du behøver for et komplett og koselig soverom. Bli inspirert og finn dine favoritter blant våre:

Bestill i dag hos oss på Trademax - vi tilbyr lav frakt, 14 dagers angrerett og prismatch. Har du noen spørsmål er du velkommen å kontakte vår hjelpsomme kundeservice.