Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Trestoler & spisestoler tre

261 stk produkter
Viser 24 av 261 produkter
1
...
11

Populære filtreringer

Er du og din familie på jakt etter nye kjøkkenstoler i tre som dere kan bruke til å servere gjester kulinariske høydepunkter? Det spiller ingen rolle hvor god maten du serverer er, når middagen blir en plage fordi dere sitter ukomfortabelt. Spisestoler i tre passer til både kjøkken og spisestue og finnes i mange komfortable utførelser. For kjøkkenet kan en klassisk pinne-stol i bondestil passe, mens det kan være hyggelig med en tre-stol med polstring for de lange middagene med venner i spisestuen. Sjekk utvalget hos Trademax for å finne spisestoler i tre til både kjøkken og spisestue.

Spisestol i tre til kjøkken og spisestue

Finnes det spisestoler i tre med armlener?

Du kan helt fint ha stoler med armlener rundt det store spisebordet ditt. Gjestene dine vil da ha en solid armstøtte under en lang middag med mange taler. For å gjøre en spisestol i tre mer komfortabel, kan den være laget av bøyd tre. Stolens sete og armlene består da av ett stykke tre. Setet har en form for pute i tekstil eller skinn. Komforten ligger i høysetet. For at spisebord og stol skal passe sammen, har de vanligvis detaljer i samme designstil.

Er en pinne-stol en spisestol i tre?

Enten fattig eller rik, har alltid hatt pinnestoler rundt spisebordet. Et kjøkken er ikke et ekte kjøkken uten en pinne-stol i tre. I eldre tider ble pinnene hugget, men i dag er de dreid. Vanligvis ble en slik spisestol i tre lakkert, men også malt i glade farger. Hvis du vil fornye kjøkkenet ditt, finner du mange kjøkkenstoler å velge mellom hos oss på Trademax.

Kan jeg kjøpe en polstret spisestol i tre?

En polstret spisestol i tre blir elegant i en spisestue. Du kan ha polstring som tåler slitasje og hvis noen søler, vil det ikke bli en katastrofe. Moderne polstring støter bort fra seg og er lett å tørke av og rengjøre. Hos oss på Trademax finner du spisestoler i tre med polstring.