Svart spisestol & kjøkkenstol

456 stk produkter
Kampanje
  • Svart
1280337(2).jpg

Svarte spisestoler er flotte å ha både på kjøkkenet og i stuen. Det finnes ulike modeller og utførelser, slik at du kan ha en type svart spisestol på kjøkkenet og en annen ved spisebordet i stuen. Du kan kanskje velge en mellomting og kjøpe alle stolene av samme modell. Da kan du flytte dem rundt avhengig av antall gjester. En svart spisestol er diskret og trendy på samme tid. Du kan kjøpe så mange du vil fra oss på Trademax og det er enkelt å bestille online når du har valgt ut din favoritt.

En svart spisestol passer overalt

Sitter jeg godt i en svart spisestol?

Ja, det er forskjell å sitte på en krakk eller en høy barstol sammenlignet med en ekte spisestol når du spiser middag. En svart kjøkkenstol gir støtte for ryggen. Det finnes klassiske, polstrede modeller i skinnmateriale eller stoff, og det finnes enklere spisestoler med for eksempel flettede overflater, såkalte rottingstoler. Du sitter godt også i en enklere kjøkkenstol svart hvis den er ergonomisk utformet.

Hvilket materiale bør jeg velge på en svart spisestol?

Hvis du skal ha flere spisestoler ved et bord i stuen, kan du velge en koselig modell som er skinnlignende og lett å tørke av. Lær og skinn utstråler eleganse, og det er bra hvis stolen er polstret slik at det er behagelig å sitte lenge og spise. En stol av stoff puster mer, men det blir enklere flekker på en slik svart spisestol. Men valget av materiale er helt opp til deg og stilen du vil skape i hjemmet ditt.

Går svarte spisestoler bra å ha på kjøkkenet?

Ja, og hvis du kjøper en svart kjøkkenstol som kan stables, kan du lett ta frem flere hvis dere blir mange gjester. En enkel, men komfortabel svart spisestol passer inn i alle forskjellige typer innredning. Den ser moderne ut og er lett å tørke av. Du kan for eksempel kombinere en svart spisestol med fine puter og den er alltid veldig lett å plassere.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje