Barskap

10 stk produkter
Kampanje

Når du ønsker å oppbevare dine gode drikkevarer, er et skikkelig barskap fra oss på Trademax det rette stedet. Det er hyggelig å oppbevare utvalgte drikker på en verdig måte i stuen uten at de står fremme. Et barskap gir en følelse av luksus og det forhøyer stemningen når du henter frem noe godt fra skapet. Selv om du ikke har en bar, passer de dekorative barskap lett inn i miljøet og det er bra for fine drikker å stå mørkt. Du kan også komplettere barskapet ditt med et vakkert vinstativ der du kan la vinene hvile til det er tid for å helle opp.

Lekre barskap til hjemmet ditt

Hvilke fordeler har et barskap?

De barkabinettene du finner hos oss på Trademax er dekorative møbler med plass til vakre flasker. Kanskje har du drikkevarer du har kjøpt som ferieminne og bare henter frem en gang i året eller noen dyre flasker du har fått i gave. Et barskap kan romme mange minner og det gir en eksklusiv følelse å åpne skapet og hente frem noe godt.

Hvor kan jeg plassere et barskap?

Hos oss på Trademax finner du barskap som passer inn i en stue fordi de har en stilig design som bidrar til rommets atmosfære. Med et stilig barskap i hjemmet kan du sette bort de flaskene du ikke bruker så ofte, men vil hente frem ved spesielle anledninger. Vil du bruke barkabinettet ditt til noe annet enn flasker, er det plass til det.

Passer et barskap inn i et vanlig hjem?

Du trenger ikke å ha en bar for å ha et barskap. Det finnes modeller av barskap som kompletterer innredningen i hjemmet ditt og kan fungere som en avlastningsflate. Hvis du liker å samle på gode drikkevarer, er et barskap det rette stedet å oppbevare dem. Hvis du har spørsmål om barskap, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje