categoryTopBlock

Baderomsskap for din egentid

267stk produkter
Baderomsmøbler
Kampanje
Populære filtreringer
På badet bruker du velfortjent egentid. Derfor kan et baderomsskap som skjuler badets mange små ting være en god investering - sånn at du kan fokusere på andre ting.

Baderomsskap i ulike varianter

Hva skal jeg tenke på når jeg velger baderomsskap?

Vi ønsker å tilby baderomsskap i ulike modeller og størrelser slik at du kan finne en som passer deg, dine behov og ditt bad best. Hvis du kanskje har et lite bad, trenger du oppbevaring til gjestetoaletten eller bor du veldig lite, så trenger du kanskje ikke den største modellen av baderomsskap. Har du en stor familie, samler du på skjønnhetsprodukter eller trenger du oppbevaringsplass for årlig bruk av toalettpapir, da kanskje det romsligere baderomsskapet vil være aktuelt.

Hvilke modeller på baderomsskap kan jeg kjøpe hos Trademax?

Blant Trademax baderomsskap kan du finne: høyskap, speilskap, halvskap og sideskap. Sjekk ut vårt sortiment av baderomsskap og velg et som passer deg. Vi har lave fraktkostnader og dessuten levering til hjemmet.

Hvorfor trenger jeg et baderomsskap?

Det fine med baderomsskap er at du kan oppbevare dingsene slik at de ikke tar opp unødvendig plass og samtidig ha de lett tilgjengelig når det trengs. Et baderomsskap er ikke bare en praktisk detalj på badet ditt, men kan også tilføre en stilig og koselig følelse. Finn ditt baderomsskap hos Trademax og vi har lave fraktkostnader.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje