Sitteputer

5 stk produkter
Kampanje
48e39b442953834018635ceb62dda4aa7d328d02.jpg
Det er vanskelig å sitte lenge og nyte maten når stolene er ubehagelige. Derfor tilbyr vi stoleputer i ulike farger, materialer og former som passer både inne og ute. Du finner runde sitteputer med volanger for en mer romantisk stil og tykkere firkantede sitteputer som passer til hagemøblene. Velkommen til å utforske vårt store utvalg. Velkommen til å utforske vårt store sortiment.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan velger jeg stoleputer?

Start med å tenke på hvor du skal bruke putene dine. Hvis små barn skal spise ved bordet, kan det være lurt å velge et materiale som er lett å rengjøre. Skal putene være til hagemøblene eller solsengene, fungerer tykt polstret og vannavstøtende materialer best.

Hvorfor trenger jeg sitteputer?

Å bruke en sittepute har mange fordeler. Det viktigste er komfort. Når folk sitter lenge, blir ryggen sliten og sår på grunn av hardheten i setet. Med pute på stolen kan flere sitte lenger samtidig som det gjør stolen mer estetisk. Billige sitteputer kan skiftes fra tid til annen mens du oppgraderer rommets utseende.

Hvordan tar jeg vare på sitteputene mine?

Noen av våre stoleputer kan vaskes i maskinen. Er du usikker er du alltid velkommen til å kontakte vår kunnskapsrike kundeservice eller les nøye gjennom vaske introduksjonen på putene. Om de ikke kan vaskes i maskin, kan du rengjøre de med tekstilrengjøring eller vaske de for hånd. Noen av våre puter har også avtagbart trekk, så du kun kan vaske trekket ute selve puten.

Kan jeg bruke sitteputene ute også?

Det beste er å gå inn og lese under respektive beskrivelser. Men rent generelt kan vi si at det går bra å ha putene på stolene ute også. Husk å ta dem inn under natten, for at de ikke skal bli fuktige. Sol kan også bleke, du får også ha dette i tankene når du velger sitteputer her på Trademax.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje