categoryTopBlock

Sitteputer

19stk produkter
Tekstiler
Kampanje

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan skal jeg tenkte når jeg velger seteputer?

Vi har mange forskjellige varianter av stolputer å velge mellom her på Trademax. Hvilken du bør velge, avhenger helt av deg og hva du liker og ikke. Men noen ting kan være gode å huske på. Hvis du for eksempel har mindre barn hjemme, kan det være aktuelt å ha en pute til stolen som lett kan tørkes av. Så er det flere aspekter å tenke på. Vil du bare ha sittepute å sitte på eller stolpute som også støtter ryggen?

Kan jeg bruke sitteputene ute også?

Det beste er å gå inn og lese under respektive beskrivelser. Men rent generelt kan vi si at det går bra å ha putene på stolene ute også. Husk å ta dem inn under natten, for at de ikke skal bli fuktige. Sol kan også bleke, du får også ha dette i tankene når du velger sitteputer her på Trademax.

Hvilke stolputer kan jeg kjøpe på Trademax?

Vi tilbyr et bredt utvalg av forskjellige varianter av puter til stoler online her på Trademax. Du kan kjøpe en luftig setepute å ha hvis du for eksempel er litt frossen, eller en enklere modell av setepute i en herlig farge. Du kan velge mellom rødt, svart, hvitt, grått eller hvorfor ikke en mønstret setepute i en eller annen fargerik farge. Prøv å finne seteputer som passer til møblene. Vi her på Trademax har alt du trenger for å gjøre stolene dine litt mer komfortable.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje