Baderomsmøbler for alle baderom

Viser 1854 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

På Trademax finner du baderomsmøbler for alle slags baderom og behov. På badet tilbringer du verdifull tid. Det er derfor viktig at du har baderomsmøbler som forenkler hverdagen din, der alle baderomsartiklene dine får sin plass og du får din. På Trademax kan vi tilby deg billige baderomsmøbler online som gir den oppbevaringen og avlastningen som vil bidra til å gi deg en enklere hverdag. Vi leverer dessuten alltid varene hjem til deg!

Baderomsmøbler i forskjellige stilarter

På baderommet tilbringer vi mye tid til ulike ærender, som for eksempel vasking av kropp og klær, sminking, barbering og bleieskift. Baderomsmøblene er en viktig investering i hjemmet ettersom de gir plass for deg og ditt liv ved å oppbevare dine nødvendigheter innen rekkevidde. Baderomsmøblene setter også sitt preg på stilen i baderommet. På Trademax vil vi derfor tilby deg baderomsmøbler som både tilfredsstiller dine behov og din smak. Vi har et bredt tilbud av baderomsmøbler, for at du skal kunne finne et alternativ som passer akkurat for deg, med kjente varemerker som Noro, Bathlife og In Living. 

I vårt sortiment av baderomsmøbler finner du mange ulike typer møbelpakker og møbler i forskjellige størrelser og utførelser i form av:

  • Høyskap
  • Servantskap 
  • Veggskap 
  • Hyller
  • Møbelskap
  • Speilskap
  • Sideskap

For den maksimale baderomsopplevelsen er det selvølgelig også viktig med en fin baderomsbelysning og bra speil. Dette kan du også finne i vårt store baderomssortiment. Klikk hjem dine nye baderomsmøbler fra Trademax og få varene levert hjem til din dør. Så er det bare å begynne å nyte av ditt nye og fine inventar!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Antall stoler
Form
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje