Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 14 av 14 produkter

Lag plass til praktisk og dekorativ oppbevaring med en hylle til badet

 • Hva er lurt å tenke på ved kjøp av en baderomshylle?

  Den beste måten å finne den perfekte hyllen til akkurat ditt baderom, er å utgå fra hvilke oppbevaringsbehov man har og hvor stor plass man har. En stor hylle til badet er praktisk og får plass til mye, men kan også få badet til å føles trangt. Et tips er å måle godt og gå for en modell som fungerer både stilmessig og størrelsesmessig.
 • Får man skru opp en baderomshylle?

  Ja, men for ikke å ødelegge vanntettingslaget, anbefaler vi at du limer vegghyllen i stedet. I dag finnes det en rekke spesielle lim for bad som fester veldig godt og tåler mange kilo.
 • Hvilken type av hylle passer best på et lite bad?

  Har du dårlig med gulvplass på badet kan f. eks en dusjhylle, en vegghylle eller en flyttbar baderomshylle på hjul gi plass med alt du trenger uten å ta opp for mye av plassen.
 • Hvilke materiale er å foretrekke?

  I våte rom er en hylle av plast eller rustfritt stål best, ettersom de materialene tåler fukt ekstra godt. Det går også bra med en baderomshylle i f. eks tre eller rotting for en mer hjemmekoselig følelse. Hos oss finnes det fine og funksjonelle hyller til badet i ulike materialer og forskjellige størrelser. Finn favoritten din og bestill din nye baderomshylle billig, raskt og enkelt online her på trademax.no.