Veggskap og høyskap for alle baderom

191 stk produkter
Kampanje
552558(1).jpg

I vårt utvalg av baderomsskap har vi blant annet høyskap og veggskap. Kompletter skapene med liten oppbevaring som kurver, og optimer oppbevaringen på badet ditt slik at du har viktige ting for hånden. I vårt utvalg av høyskap og veggskap finner du kjente merker som In Living og Noro. Velg en som passer best til badet ditt!

Høyskap og veggskap til ditt bad og dine behov

Trenger jeg et høyskap på badet mitt?

Høyskap gir smart og fleksibel oppbevaring på badet hvor det ofte ikke er mye gulvplass. På badet trenger vi mye oppbevaring. Veggskap og høyskap er da praktiske løsninger, de svelger mye og trenger ikke ta mye plass.

Hvilke ulike modeller av veggskap og høyskap kan jeg kjøpe?

Hos Trademax er det et bredt utvalg av høyskap og overskap i ulike størrelser, stiler og fasonger. Dette for at du enkelt skal finne en som passer deg, dine behov og ditt bad best.

Hva bør jeg vurdere når jeg velger veggskap og høyskap?

Du må ha tenkt på størrelsen og hvor mye du må passe. Hvor stort bad har du? Pass på at du måler riktig så du ikke får et overdimensjonert skap. Skulle det være slik at størrelsen ikke ble riktig, er det ingen fare. Hos Trademax tilbyr vi 14 dagers angrerett,, slik at du i fred og ro kan sjekke om skapet passer.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Belysning
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje