Utelamper

9 stk produkter

Bra utendørsbelysning i hagen og rundt huset gir både et hyggelig inntrykk, og det gjør det koseligere å komme hjem når huset lyses opp. Online hos oss på Trademax.no, kan du kjøpe billige utelamper uten å måtte gå ned på kvaliteten.

Vælg de rette Havelamper

Hvilke typer av utendørslamper har dere?

Vi har et ganske stort utvalg blant våre utelamper, og du kan velge både større og mer luksuriøse varianter, men også mindre. Vi har vegghengte lamper, men også frittstående. Det finnes også marklamper som er perfekte til å lyse opp hagen med.

Har dere solcellebelysning?

Ja, det har vi. Vi har både lamper til marken og sånne varianter som man putter ned i for eksempel blomsterbedene. Disse lades opp under dagen med hjelp av sollyset, noe som er veldig smidig da lampene senere tennes automatisk også om du ikke er hjemme.

Hva trenger jeg å tenke på når jeg skal kjøpe utebelysning?

Først og fremst, bør du kanskje tenke på hvor du trenger lyset mest. Er det på forsiden eller baksiden av huset? Eller er det bare en koselig belysning du vil ha? Hos oss på Trademax har vi vakre og dekorative lamper til hagen din.

Inngår det glødepærer?

Når vi tilbringer tid ute, vil vi at det skal være lamper som både lyser opp og gjør det koselig å sitte ute om kvelden. Online hos oss på Trademax kan du kjøpe billige og fine utendørslamper med både led- og vanlige glødepærer. Tenk på at du må kjøpe til glødepærer.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager