Spotter utendørs

2 stk produkter
942526(1).jpg

Utelamper er en effektiv måte å skape stemning og gjøre hagen og uteplassen mer innbydende. Velg mellom spotlights for å lyse opp området rundt huset ditt. Hos oss på Trademax finner du flere rimelige varianter på nett.

Skap en stemningsfull atmosfære med spotlights i hagen

Hva er forskjellen mellom spotlights og downlights?

Forskjellen mellom spotlights og downlights er at spotlights vanligvis kan rettes, har en smal armatur og gir et fokusert lys, mens downlights vanligvis er innfelt, plassert i taket eller lignende, og gir et mer spredt lys.

Hvor plasseres spotlights?

LED-spotlights kan for eksempel plasseres i trappen, på fasaden eller på terrassegulvet. Eller hvorfor ikke plassere dem på hver side av grusgangen og la dem lyse opp veien?

Hvordan skal jeg rette lampene?

Før du monterer spotlights, er det en god idé å tenke på hva du vil belyse og dermed rette fokus mot. Hvis du vil belyse fasaden, kan lyskildene plasseres enten på fasaden eller på bakken og rettes mot fasaden. Hvis du derimot ønsker å skape en levende hage med belysning, kan du rette lyset mot busker, trær eller blomsterbed. Bare fantasien setter grenser!

Hva er fordelene med utendørsbelysning?

Ved å bruke utendørsbelysning i form av spotlights kan du i stor grad viske ut grensen mellom inne og ute, og forlenge tiden du ønsker å oppholde deg på uteplassen eller i hagen. Lyskilder i mørket gir også en følelse av trygghet og er svært dekorativt.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)