Solcelle utelys & solcellelamper

53 stk produkter
946338(1).jpg

Hvordan bruker jeg solcellebelysning utendørs?

Solcellebelysning er en smart måte for å slippe å dra strøm for å lyse opp utendørs. Du kan sette vakker belysning langs ganger i hagen som ikke bare gir herlig stemning, men som også øker sikkerheten. La solcellebelysningen, punktbelyse vakre busker og trær, og hagen vil bli en oase. Du kan bruke solcellebelysning som gir et behagelig skinn på terrassen og uteplassen. Ved å belyse uteplassen og tomten får du en vakker innramming av hjemmet.

Hvordan velger jeg solcellebelysning til balkongen?

Du kan velge å ha hengende solcellebelysning langs veggene for å få en stilfull og hjemmekoselig følelse på balkongen. Gjennom å blande forskjellige lamper kan du nyte lengre dager på balkongen med stil. Solcellebelysning fungerer like bra på innglasset balkong, som på balkonger som ikke er innglasset.

Hvordan skal jeg montere belysningens solpanel?

For å få så bra kapasitet og lading som mulig, bør du sette solcellebelysning der solen trenger inn og juster panelet ca 45 grader. Sørvendt er den absolutt beste posisjonen. Skal du sette den rundt busker og trær, forsøk å sette den der det er minst skygge. Jo mer sollys, desto bedre lades solcellebelysningen. Hvordan selve monteringen skal utføres varierer mellom forskjellige produkter og fremgår av instruksjonene som følger med.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)