Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 68 produkter
1
...
3

Vegglamper som fasadebelysning har mange funksjoner, bortsett fra de er lekre detaljer som forsterker inntrykket av din eiendom. Når fasaden blir opplyst på flere steder av utelamper trer det fram interessante visuelle effekter. Dessuten tilbyr de praktisk utebelysning. Å ha en vegglykt ved siden av ytterdøren er for eksempel en bra måte å garantere at du ser hva du gjør og lett finner nøkkelhullet. På Trademax finner du mange ulike varianter av fasadebelysning. At smaken er ulik vet vi alle og derfor er vi stolte over vårt store utvalg der alle smaker kan tilfredsstilles.

Skap effekter med fasadebelysning

Vegglykter blir stadig mer populære som fasadebelysning, noe som kanskje ikke er så overraskende. De visuelle effektene som blir skapt på fasaden og ikke minst den praktiske opplysningen gjør at flere og flere skrider til verket og skaffer de vakre lyktene. Det er når du står der i mørket en fuktig og kald kveld i november og fomler med dørnøkkelen for å forsøke å finne låsen. Det er da du innser at du behøver bedre utebelysning. Heldigvis har Trademax en overflod av ulike utelamper å velge blant!

Å belyse sitt hus er en funksjonell måte å fremheve fine detaljer og skape en inviterende, nærmest magisk stemning i sitt utendørsmiljø. I vår del av verden er det kanskje ekstra viktig da den mørke årstiden er så pass lang. Men belysning er et stemningsfullt innslag også under sene sommerkvelder. Dessuten er fasadebelysningen fin å ha tent på natten, da lyset kan virke avskrekkende for tyver og minske risikoen for innbrudd.      

Vegglykter til utendørsbruk finner du her!

Trademax har en rekke varianter av utebelysning i ulike stiler og materialer. Her finnes alt fra klassiske modeller til minimalistiske trendy lamper i for eksempel blikk eller stål. Uansett hvilken utendørsbelysning som faller deg i smak kan du regne med at den er av høyest mulig kvalitet, til noen av markedets laveste priser.