Lyskaster

76 stk produkter
946355(1).jpg
Vil du lyse opp hagen din og skape en fortryllende effekt? Da er en strålekaster det perfekte alternativet for deg. Med hjelp av en strålekaster kan du lyse opp ulike deler av hagen din for å gi den en spennende følelse. Hos Trademax finner du lyskastere som passer alle. Velkommen til å bla blant vårt brede sortiment.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan fungerer en lyskaster?

En lyskaster er en lyskilde som gir en kraftig konsentrert belysning av noe eller et område. Lyskilden gjøres av en halogen eller LED-pære som gir et parallelt og sterkt lys.

Hvilken farge skal strålekasterens lys ha?

Hvilken farge du vil ha på strålekasteren din bestemmer du selv. Skal det være varmt eller kaldt lys, eller kanskje til og med en kul farge? I dag er det mest vanlig med farger i varmt lys, men om du vil matche resten av belysningen din med det er det en smakssak. Lysstyrken kan også skille seg mellom de ulike strålekasterne. Er det en høy gjenstand du vil lyse opp er det bra å kjøpe en strålekaster med høy effekt.

Hvor skal jeg plassere lyskasteren?

Det er fint å belyse hagen sin med strålekastere på forskjellige steder. Har du noe ekstra fint som du vil lyse opp er det perfekt å rette en lyskaster mot den. Gjennom å rette strålekasteren din på trær, busker eller en fin statue skaper du en magisk følelse i hagen din.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Dimbar