Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 38 produkter
12
Vil du lyse opp hagen din og skape en fortryllende effekt? Da er en strålekaster det perfekte alternativet for deg. Med hjelp av en strålekaster kan du lyse opp ulike deler av hagen din for å gi den en spennende følelse. Hos Trademax finner du lyskastere som passer alle. Velkommen til å bla blant vårt brede sortiment.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvordan fungerer en lyskaster?

    En strålekaster er en lyskilde som gir en kraftig konsentrert belysning av noe eller et område. Lyskilden gjøres av en halogen eller LED-pære som gir et parallelt og sterkt lys.
  • Hvilken farge skal strålekasterens lys ha?

    Hvilken farge du vil ha på strålekasteren din bestemmer du selv. Skal det være varmt eller kaldt lys, eller kanskje til og med en kul farge? I dag er det mest vanlig med farger i varmt lys, men om du vil matche resten av belysningen din med det er det en smakssak. Lysstyrken kan også skille seg mellom de ulike strålekasterne. Er det en høy gjenstand du vil lyse opp er det bra å kjøpe en strålekaster med høy effekt.
  • Hvor skal jeg plassere lyskasteren?

    Det er fint å belyse hagen sin med strålekastere på forskjellige steder. Har du noe ekstra fint som du vil lyse opp er det perfekt å rette en lyskaster mot den. Gjennom å rette strålekasteren din på trær, busker eller en fin statue skaper du en magisk følelse i hagen din.