Vannsklie

3 stk produkter
Fyndhörna
688064(1).jpg
Vannskliebane, vannsklie, Slip ´N Slide eller vannsklie. Du vet hva de sier, kjære barn har mange navn. Med et hoppeslott fra Trademax kan barna dine nyte alle sommerens varme dager på en morsom måte.

Hva skal man tenke på når man bruker en waterslide?

Husk at gresset skal være relativt nyklippet. Det er også viktig å fjerne eventuelle steiner, kjegler eller pinner som kan ligge under banen. I tillegg til at det er vondt å skli på dem, er det også fare for at de ødelegger banen. Det er også viktig å tenke på sikkerheten når du sklir, samt holde øye med barna når de leker i vannbanen.

Hva kan du gjøre i et hoppeslott med sklie?

Hoppeslottet lar barna leke og ha det gøy sammen. Barna kan hoppe, gjemme seg og kjøre sklie. Bare fantasien setter en stopper for hva de kan finne på i hoppeslottet. La barna nyte lek og støy i eget badeland.

Hva er fordelene med et oppblåsbart hoppeslott med vann?

I tillegg til en morsom måte å kjøle seg ned på varme sommerdager, kan du kombinere hoppeslottene våre med en rekke morsomme aktiviteter. Med en vannsklie har du ikke bare et hoppeslott, men også et oppblåsbart basseng og vannsklie. Perfekt for barn som vil leke og svømme samtidig.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Fyndhörna
Forventet levering innen 10 hverdager
Fyndhörna