Hengesofa

4 stk produkter
1010346(1).jpg

En hengesofa er en behagelig hvilestol og en gyngende hammock i ett. Og er ikke en hengesofa utendørs det ultimate hagemøbelet, som kombinerer det estetisk vakre og det avslappende funksjonelle? Her kan du tilbringe mange herlige sommerkvelder, lett gyngende og drømmende, kanskje med noe godt å drikke. En gyngesofa er perfekt til verandaen, hagestuen eller under et tre i hagen. Trademax tilbyr en rekke ulike hengesofaer til deg som vil ha sommerens herligste hagekos.

Deilige hengesofaer og hengestoler

En hengesofa ute er det perfekte stedet for avslapping når du behøver det aller mest. Vi har ulike varianter av hengesofaer, både med og uten tak. Et lite tak over hodet kan være behagelig når solen står som høyest for å beskytte hud og øyne. Hos Trademax finner du også trendy og billige hengestoler. En hengestol er optimalt for deg som har en mindre uteplass eller balkong.

Mange av våre hengesofaer og gyngesofaer er laget av kunstrotting. Et møbel laget av kunstrotting er i prinsippet vedlikeholdsfritt. Materialet er holdbart og krever svært lite vedlikehold. Kunstrotting er slitesterkt og værbestandig, som gjør det til et utmerket valg for hagemøbler. Materialet er UV-bestandig og kan stå i direkte sollys, selv under lengre perioder. Normalt tørker eller sprekker ikke kunstrotting på den samme måte som tradisjonelt flettede produkter ofte gjør.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)