Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 222 produkter
1
...
10

Populære filtreringer

En hagebenk er et perfekt tillegg til spisegruppen din. Benken gir enkelt flere sitteplasser rundt bordet og er i tillegg en stilig utemøbel, frittstående eller plassert mot en solrik vegg. Hos Trademax finner du blant annet en rund hagebenk i tre, en hagebenk med oppbevaring i kunstrotting og flere forskjellige piknikbenker, som inkluderer en hagebenk med bord. Vi har benker i ulike størrelser og varianter, som for eksempel en hvit hagebenk for barn, perfekt som piknikbenk i hagen eller på terrassen.

Fine benker for et mer behagelig hageliv

 • Hvilke materiale finnes til benker?

  Det finnes mange forskjellige materialer å velge mellom. Du kan kjøpe en Trademax benk i ulike typer av tre. Velg mellom furu, akasie eller eukalyptus. Det finnes også billige benker i aluminium eller annen metall. Rotting eller plast er andre herlige alternativ.
 • Skal jeg velge en billig hagebenk med ryggstøtte?

  Dette er litt av en smakssak også kommer det an på hva du tenker å bruke benken til. Vil du kunne legge saker på benken eller ha den mest til barnas lek, er det nok enklere med benker uten rygg. For komforten passer det bedre med ryggstøtte. Mange anser også at en benk med ryggstøtte ser mer dekorativ ut. Smaken er delt!
 • Hvordan vedlikeholder jeg en hagebenk best?

  En benk i tre trenger å oljes inn om treet er ubehandlet. Malte benker trenger males om etter noen år. Plast kan bare tørkes av med en myk, fuktig klut med mildt rengjøringsmiddel også de av metall. Ta gjerne inn hagebenken din under vinteren.
 • Finne det benk og bord i ett?

  Nei, men det går perfekt å kjøpe til et bord. Perfekt for herlige kaffestunder eller fine middager med mat og drikke en vakker sommerkveld.