Benker

318 stk produkter
Kampanje
1208247(1).jpg

Fine benker for et mer behagelig hageliv

Når været tillater det, er det fint å kunne bruke en billig benk i hagen. Når været er dårligere ser det fortsatt koselig ut med en Trademax sittebenk. Til kaffestunden, barnas lek eller bare til pynt. En sittebenk fra Trademax er helt enkelt aldri feil. Du kjøper benker og bord enkelt og billig online fra oss.

Hvilke materiale finnes til benker?

Det finnes mange forskjellige materialer å velge mellom. Du kan kjøpe en Trademax benk i ulike typer av tre. Velg mellom furu, akasie eller eukalyptus. Det finnes også billige benker i aluminium eller annen metall. Rotting eller plast er andre herlige alternativ.

Skal jeg velge en billig hagebenk med ryggstøtte?

Dette er litt av en smakssak også kommer det an på hva du tenker å bruke benken til. Vil du kunne legge saker på benken eller ha den mest til barnas lek, er det nok enklere med benker uten rygg. For komforten passer det bedre med ryggstøtte. Mange anser også at en benk med ryggstøtte ser mer dekorativ ut. Smaken er delt!

Hvordan vedlikeholder jeg en hagebenk best?

En benk i tre trenger å oljes inn om treet er ubehandlet. Malte benker trenger males om etter noen år. Plast kan bare tørkes av med en myk, fuktig klut med mildt rengjøringsmiddel også de av metall. Ta gjerne inn hagebenken din under vinteren.

Finne det benk og bord i ett?

Nei, men det går perfekt å kjøpe til et bord. Perfekt for herlige kaffestunder eller fine middager med mat og drikke en vakker sommerkveld.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vaskbar
Oppbevaring
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Form
Stil
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Sammenleggbar
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje