Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 8 av 8 produkter

Populære filtreringer

En hagesofa er både et praktisk og vakkert hagemøbel. Trademax tilbyr deg et flertall ulike hagesofaer. Du kan velge blant ulike materialer, størrelser og farger, for å finne den sofaen som passer best for dine behov og dine ønsker. Vi har alt fra en enkel parksofa til en robust hagesofa i kunstrotting. En herlig utesofa har mange bruksområder. I den kan du sitte og se utover den vakre hagen, eller ta en høneblund. Sofaen er også et fint sted å sitte og slappe av på, med en bok eller en kaffepause. Hos Trademax finner du utesofaen du alltid drømt om.

Ofte stilte spørsmål om hagesofaer

Hvor kan jeg plassere en hagesofa?

Trademax har mange fine hagesofaer, som kan plasseres på litt ulike steder. Du kan stille sofaen ute i hagen, eller på en uteplass. Vi har også mindre størrelser på sofaer, som får plass på en balkong. En hagesofa kan også plasseres på en brygge. Der kan du sitte og nyte og se ut over vannet. Du kan plassere din utesofa der du selv synes at det trengs noe fint å sitte på.

Hvor mange kan sitte i en hagesofa?

Vi tilbyr utesofaer med ulikt antall sitteplasser. Det finnes for eksempel små fine sofaer med to sitteplasser. Så har vi et flertall ulike størrelser på hagesofaer med helt opptil seks sitteplasser.

Sitter jeg bekvemt i en hagesofa?

Du sitter meget bekvemt i en hagesofa med myke og komfortable puter. Kjøper du en hagesofa uten puter, kan du selv velge om du vil komplettere med puter. I noen av våre modeller kan du også ligge godt, dersom du vil ta en liten høneblund.

Hvor beskytter jeg min hagesofa?

For å beskytte din utesofa fra sol og nedbør, kan du bruke et beskyttende møbeltrekk. Du kan kjøpe en passende møbelbeskyttelse hos oss på Trademax.