Lounge sofa

184 stk produkter
Kampanje
1324032(12).jpg

Skap en harmonisk atmosfære på uteplassen din med en loungesofa fra Trademax. I vårt sortiment finner du stilige og behagelige loungesofaer i forskjellige utførelser, størrelser og farger. Slå deg ned og gå våren i møte med en herlig lunsj, nyt av sommerens varmende stråler og møt senere høsten på en avslappende måte. Det er både praktisk og komfortabelt med loungesofaer og det gir uteplassen din en luksuriøs følelse. Velkommen inn og klikk blant vårt store utvalg og finn akkurat din favoritt hos oss. 

Skap en fin oase med loungesofaer

På verandaen, altanen, balkongen eller i hagen – en loungesofa tilfører det lille ekstra til utemiljøet ditt. Med sin eksklusive og stilrene utstråling kombinerer den både utseende og komfort, så du kan nyte til det fulle av ditt utendørsmiljø. Len deg tilbake med en bra bok, eller la loungesofaen bli den perfekte samlingsplassen for hele familien og venner. I vårt sortiment finner du alt fra litt mindre 2-seter-loungesofaer, til større praktfulle loungesofaer med plass til mange. Våre loungesofaer går fint å mikse og matche i ulike fargeskalaer og material sånn at de passer inn i ditt hjem og din innredningsstil. All ære til stunder innendørs, men hva er vel egentlig bedre enn å nyte dagens første kopp med kaffe i en god loungesofa på uteplassen din? Når du først har skaffet en loungesofa er den avgjørende i hverdagen! Finn din favoritt blant vårt store sortiment i dag.
 

Loungesofaer i forskjellige modeller og stiler

Hvilken følelse vil du formidle? Vi har mengder av loungesofaer i ulike stiler og modeller. Kanskje er du ute etter en loungesofa i klassisk stil der du kan nyte en kopp te og filosofere i fred og ro? Eller kanskje du vil la loungesofaen bli uteplassens høydepunkt der du kan samle vennene dine og sitte godt under lange samtaler langt ut i småtimene?  Våre loungesofaer finnes i flere forskjellige modeller og stiler, for alle behov og anledninger. Har du en større uteplass kan flere ulike loungesofaer være noe for deg. På den måten kan du utnytte plassen maksimalt og skape akkurat så mange sitteplasser som du ønsker og trenger. I vårt sortiment finner du loungesofaer i høye eller lave modeller, hjørnesofaer, rette eller buede loungesofaer. Du kan velge mellom farger som grå, natur og melert kunstrotting. Hvilken farge du velger er så klart et spørsmål om smak og innredningsstil. Kanskje du vil skape et enhetlig inntrykk og innrede uteplassen din med hagemøbler som matcher huset? Et tips kan være å ta frem kulører som for eksempel vinduskarmene har eller løfte frem husets sjel gjennom å velge en loungesofa som gjenspeiler husets stil og alder. Uansett hvilke behov eller ønske så har vi loungesofaer som løfter uteplassen til nye høyder. Vi vet at bra hagemøbler er en investering som du kommer til å gjør noen få ganger i løpet av livet ditt. Våre loungesofaer er laget av kvalitativt og slitesterkt materiale med lang holdbarhet. Materialet er dessuten enkelt å holde rent og krever veldig lite vedlikehold som gjør at ditt fokus ikke behøver å legges på noe annet enn bekvemmelighet. Kunstrotting er ekstremt holdbart og tåler UV-stråling samtidig som det er vannavstøtende, som et ekstra pluss er det også et veldig lett materiale noe som gjør møbleringen enkel og praktisk. For å forlenge livslengden på loungesofaen din enda lenger anbefaler vi at du kjøper et møbeltrekk og en putekasse til å beskytte putene dine. Da slipper du unødvendig slitasje og holder loungesofaen ren og fresch under hele sesongen og i mange år fremover! 
 

Kombinere med andre hagemøbler

Pynt uteplassen din med hagemøbler av høy kvalitet som forlenger sommersesongen. Hos oss på Trademax finner du også andre møbler som du kan trenge for å skape en koselig uteplass. Vi har et bredt sortiment av forskjellige loungemøbler. Bygg din egne drømmegruppe gjennom å velge blant ulike moduler, eller velg noen av våre komplette loungegrupper. Vi har også mange andre hagemøbler som kan forhøye den behagelige følelsen på din uteplass som for eksempel parasoller, sofaputer, utelenestoler og loungebord. La deg bli inspirert og finn alt du behøver, for å få til innredningen på din loungeoverflate. Trenger du hjelpe med noe kan du alltid kontakte vår kundeservice. Vi har lave fraktkostnader og levering hjem til deg. 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje