Hopp over overskriften og gå videre.

Sommerens lave priser - best akkurat nå!

Viser 24 av 135 produkter
1
...
6

Få et eksklusivt og bekvemt utendørsmiljø med loungesofaer fra Trademax. Vårt sortiment inneholder loungesofaer i ulike modeller og farger, perfekt for å skape en luksuriøs følelse på din veranda, altan, balkong eller hage. Med vår loungesofa kan du nyte vårens første solstråler, sommerens varme og høstens avslapping. Vi har loungesofaer i ulike størrelser, fra mindre 2-seters-loungesofaer til større og mer praktfulle loungesofaer som rommer mange personer. Velg en loungesofa i din smak, og match med andre hagemøbler for et komplett utendørsmiljø.

Vanlige spørsmål og svar om loungesofaer

Finnes det loungesofaer i ulike modeller?

Ja, vårt sortiment inneholder loungesofaer i ulike modeller og stiler. Vi har loungesofaer i høy eller lav modell, hjørnesofaer, rette eller svingte loungesofaer. Du kan velge mellom farger som grå, natur og melert kunstrotting. Hvilken farge du velger, er naturligvis et spørsmål om smak og innredningsstil.

Hvordan tar jeg vare på min loungesofa?

Vi anbefaler at du dekker din loungesofa med møbelbeskyttelse når den ikke er i bruk, for å forlenge livslengden på møbelet. Ved behov kan du tørke av den med en fuktig klut. For å oppbevare puter og hageputer på en smidig måte, anbefaler vi en putekasse.

Kan jeg kombinere min loungesofa med andre hagemøbler?

Absolutt! Hos oss på Trademax finner du et bredt sortiment av ulike loungemøbler. Bygg din egen drømmegruppe ved å velge blant våre ulike moduler, eller velg noen av våre komplette loungegrupper. Vi har også mange andre utemøbler som kan forhøye bekvemmeligheten på din uteplass som parasoller, sofaputer, utelenestoler og loungebord.

Hvilke materialer er loungesofaene laget av?

Loungesofaene på Trademax er produsert i ulike høykvalitative og slitesterke materialer. Du kan finne loungesofaer i blant annet kunstrotting, tre, aluminium med mere. For oss er det viktig å tilby loungesofaer i materiale som er holdbart og tåler sterk UV-strålning samt er vannavvisende.