Klassiske hagesofaer

10 stk produkter
Kampanje
526412(2).jpg

En hagesofa er et klassisk vakkert utemøbel som blir et estetisk blikkfang i hagen din, spesielt om du piffer den opp med fargeglade puter. Det er også praktisk med en liten hagesofa som du kan plassere og flytte rundt litt overalt i hagen. Leter du etter en hvit hagesofa av tre, har du kommet helt rett! På Trademax har vi en rekke ulike hagesofaer å velge blant, og når du bestemt deg leverer vi den helt hjem til døren din.

Hagesofa i sommer?

Hos Trademax har vi en hagesofa til alle hager, uteplasser, balkonger eller lysthus. Drømmer du om en vakker hagesofa av tre - hvit, grå eller brun - eller en utesofa i kunstrotting, kan du finne den hos oss. Her kan du også kjøpe en hagesofa i aluminium, i klassisk parkmodell eller rullesofaen - den såkalte “Du og jeg sofaen” som har et praktisk, fast bord mellom stolene. 

Mange av våre utesofaer er laget av svensk furu med FSC-stempel, merket for ansvarsfullt skogsbruk. Treet kommer fra Norrlands furuskoger og møblene produseres i Småland. Det betyr at det ikke er nødvendig med lange reiser over verdenshavene. Materialet er også fritt for tilsetninger av miljøfarlige stoffer. Det er det som kalles svensk håndverk med tradisjon!

Tenk på at tre er et levende materiale som reagerer på fukt og temperaturendringer. Derfor anbefaler vi et møbeltrekk når sofaen utsettes for mye nedbør.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Avtagbart stoff
Kampanje