1213077(5).jpg
Selv om en dusjholder kan ses på som en relativt liten detalj på badet, er den likevel viktig. Hvis du vil unngå å holde dusjmunnstykket ditt, både når du dusjer og når du ikke bruker dusjen, er en holder det rette kjøpet for deg. Bla gjennom vårt store utvalg og bestill dusjholdere billig fra Trademax!

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan monterer jeg en dusjholder?

Montering av dusjholdere kan variere fra merke til merke. Vanligvis monteres alle typer holdere på veggen og festes med skrue og plugg, eller de festes direkte til dusjstangen. For å sikre at holderen din er riktig montert, anbefaler vi at du følger monteringsanvisningen som følger med kjøpet.

Trenger jeg en dusjholder?

Med en dusjholder holder du munnstykket på plass når du ikke dusjer, og vil du unngå å holde munnstykket når du dusjer, kan du enkelt gjøre om en hånddusj til en takdusj ved hjelp av en holder til dusjen din . Enheten er enkel, bare fest munnstykket til holderen så holder den seg på plass.

Hvordan vet jeg hvilken dusjholder jeg bør ha?

Det beste er å kjøpe en dusjholder som er av samme merke som dusjen din, da utformingen av dusjdysene kan variere mellom produsenter. Da vet du helt sikkert at dusjholderen din skal passe.

Kan jeg bytte dusjholder?

Selvfølgelig kan du det. Ønsker du å oppgradere dusjen din på en lett og enkel måte, kan en dusjholder være den rette delen å erstatte. Bestill en ny som matcher både dusjen og interiøret, og på denne måten har du oppgradert utseende og funksjon.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)