Baderomsmøbler for alle baderom

1 383 stk produkter
SALG
552558(1).jpg
Trademax tilbyr baderomsmøbler til alle typer av bad og behov. På badet bruker vi veldig verdifull tid. Noen ganger er det travelt, noen ganger er det tid for avslapning og rekreasjon. Uansett hva, er det viktigste at du har baderomsmøbler som forenkler hverdagen din. På Trademax kan vi tilby billige baderomsmøbler online som gir bra oppbevaring for en mer enkel og herlig hverdag. Dessuten tilbyr vi lave fraktkostnader.

Baderomsmøbler i forskjellige stilarter

Hvordan velger jeg riktig servantskap og kommode?

Vi har baderomsmøbler i masse av ulike modeller og utførelser. Velg servantskap og kommode ut ifra hva du liker og hva som passer inn i ditt egne bad. Her kan du oppbevare ting som du ikke nødvendigvis vil ha synlig på badet, som enkelt kan finnes frem. Trademax har blant annet vegghengt servantskap som gjør vaskingen lettere, kommoder med myktlukkende skuffer og skap med ekstra romslig oppbevaring for den store familien. Velg mellom design og materialer som for eksempel eiketekstur, hvit eller svart høyglanslakk, fargerik eller trendy betonglook.

Hvordan velger jeg design og innredning på badet mitt?

Foretrekker du luksuriøs, minimalistisk baderomsinnredning som minner om feriedesignhotellet, eller er du mer opptatt av det hjemmekoselige med dempet belysning og varme farger? Vi har baderomsmøbler i stiler som landlig romantisk, retroinspirert, industriell stil med stein og marmor, marokkansk eller naturmateriale med grønne planter.

En god idé kan være å lage et bad som varer. Det trenger ikke bety at det skal være kjedelig, men bare at det trengs litt omtanke når man skal innrede. Möbler i hvite, svarte, grå eller brune toner skaper en harmonisk stil som holder over tid og som er lett å variere med ting og baderomstekstiler i forskjellige farger og mønster. Hvilken innredning du liker har vi på Trademax baderomsinnredning og detaljer som passer deg.

Hvordan skal jeg tenke rundt oppbevaring på badet mitt?

Selv om du rydder ut og rengjør baderomsskapene dine med jevne mellomrom, kan det fortsatt føles trangt blant alle flaskene, glassene og bomullspadsene. Da kan det lønne seg å se gjennom hvilke oppbevaringsmuligheter det finnes. Vi tilbyr en rekke romslige sideskap og høyskap, vegghengte eller med ben, tilpasset for å skjule mange håndklær og skjønnhetsprodukter. Hva du velger er helt opp til størrelsen på badet ditt og annen innredning og stil. Kanskje du vil gjemme noen av tingene mens andre gjerne viser det frem. Da kan et skap med dører og åpne hyller være et alternativ. Fargematchede sammenrullede håndklær er et fint blikkfang, samtidig som de er praktiske når gjester kommer på besøk.

Hvordan installerer jeg mine nye baderomsmøbler?

De fleste baderomsmøblene våre egner seg utmerket å montere på egenhånd, men er du i det minste usikker anbefaler vi at du tar kontakt med en installatør som kan sørge for at møblene monteres riktig. Klikk hjem dine nye baderomsmøbler fra Trademax med en gang, og få dem levert hjem raskt og trygt.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Speil
Oppbevaringstype
Oppbevaring
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Forlengningsbar
Form
Belysning
Plassering
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Utseende
Dimbar
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG