Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 4 av 4 produkter

Når du innreder er det viktig å finne morsomme og vakre møbler som gjør barnets rom til et stimulerende og hyggelig sted. Det beste er å velge en barneseng med oppbevaring. Da får du plass til alt som ikke trenger å ligge fremme, og det blir enkelt å ta frem tingene når du trenger dem.

Få litt ekstra plass med barneseng med oppbevaring

Hva kan jeg legge i en barneseng med oppbevaring?

En barneseng med oppbevaring gir deg mye plass hvor du for eksempel kan oppbevare sengetøy, puter, leker og kosedyr når de ikke er i bruk. En barneseng med oppbevaring kan også bli som en sofa og lekeplass i løpet av dagen og den finnes med morsomme, søte og personlige dekorasjoner. Det er mye som får plass under en barneseng med oppbevaring.

Hva er en barneseng med oppbevaring?

En barneseng med oppbevaring betyr at du får en behagelig og god seng til barnet ditt, samtidig som du får muligheten til å oppbevare ting i skuffer eller hyller under sengen. Du kan velge blant forskjellige modeller med et utvalg av morsomme og fine dekorasjoner. Når du har en barneseng med oppbevaring utnytter du plassen på best mulig måte og gir rom for lek.

Hvordan velger jeg riktig barneseng med oppbevaring?

Når du velger barnesengen din, er det bra å tenke på hva det er du vil oppbevare. Det finnes forskjellige modeller hvor du kan velge hyller eller store og små skuffer. Når du velger modell kan du også velge blant de morsomme eller vakre dekorasjonene som finnes på kortveggen av din barneseng med oppbevaring.