Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 16 av 16 produkter

Det skal være herlig å krype ned i sengen. Med en morsom og unik seng trenger det ikke å bli bråk når det er leggetid. En enkeltseng tilpasset barn gjør ethvert barnerom fullkomment og gir barnet ditt den beste søvnen for å være klar for en ny dag med nye eventyr.

Vanlige spørsmål og svar enkeltseng for barn

Hva er inkludert ved kjøp av en enkeltseng for barn?

Hver seng er individuell. Enkeltsenger for barn har vanligvis en hodegavl som er montert som en del av sengen. Hvis du er usikker, kan du lese mer under fanen "Spesifikasjoner". De aller fleste senger inkluderer ikke en madrass, men det er enkelt å kjøpe til.

Kan en voksen sove i en enkeltseng for barn?

Det anbefales ikke for en voksen å sove i en barneseng på grunn av at enkeltsenger for barn har en lavere maksvekt enn enkeltsenger for voksne. Du kan selvfølgelig være i sengen når du leser godnatt-historier eller trøster barnet ditt, men for lengre perioder er det bedre å sove i en seng som er tilpasset voksne.

Når kan barnet mitt begynne å sove i egen seng?

Dette varierer selvfølgelig fra barn til barn. Mange barn kan begynne å sove i egen seng rundt 2-årsalderen. Med for eksempel en køyeseng kan du legge i den nedre delen og gradvis lære barnet ditt å klatre opp stigen. Barn lærer raskt. Enkeltsenger tilpasset barn har vanligvis ikke høy høyde, så det skal være trygt for barnet ditt å sove der alene.