Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 47 produkter
12

Populære filtreringer

En av de beste tingene barn vet er å bygge hytte, leke butikk eller skape med fantasien sin. Møbler barnerommet med en husseng for lek, hvile og søvn. Her hos Trademax har vi mange forskjellige modeller å velge mellom, og du vil enkelt finne en husseng som passer barnets alder og interesser.

Lag en koselig soveplass på barnerommet med en husseng

Hvordan velger jeg riktig husseng til mitt barn?

Hussengene finnes i mange forskjellige stiler, farger, materialer og utførelser. Hvis du leter etter en mindre seng, kan en tipi-seng være det du leter etter, og hvis du vil ha en solid seng som fungerer både for kos og som lekeplass, finnes det også mange forskjellige varianter og prisklasser å velge mellom.

Kan mitt barn både sove og leke i sin husseng?

Hvis barnet ditt har vanskelig for å komme til ro og sove, kan hussengen være en av løsningene. Barn opplever ofte det mindre og koseligere rommet i en husseng som trygt og koselig. Har du et barn som har vanskelig for å sovne? Da kan det være en god idé å skille lekeplass og soveplass. Hussengen kan enten være for lek eller en trygg plass å sove på.

Finnes det husseng med oppbevaring?

Smarte oppbevaringsløsninger i kombinasjon med kos og lek finnes også her hos Trademax. Vi har nemlig husseng med oppbevaring. Hvis du trenger et par eller flere skuffer, finnes det modeller med disse integrert. Hvis du har noen spørsmål om våre hussenger med oppbevaring, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.