Sprinkelseng

28 stk produkter
Kampanje
1321645(4).jpg

Sprinkelsengen er perfekt som soveplass for det lille barnet. Den ligger trygt på plass i babysengen og kan ikke falle ut av den, mens det nysgjerrige barnet kan se omgivelsene og foreldrene mellom lamellene.

Kjøp barnets første seng, en fin sprinkelseng

Hvorfor er en sprinkelseng så bra?

Når barnet er våkent, blir sprinkelsengen som en lekegrind. Barnet kan ha sine favorittkosedyr i krybben, og det kan sysselsette seg selv en stund hvis det våkner tidlig og foreldrene vil hvile. Som forelder får du en mer uforstyrret nattesøvn og mer plass i egen seng. Du har babyen trygt plassert i sprinkelsengen. I tillegg er sprinkelsengen som regel så lett at den enkelt kan flyttes mellom ulike rom, og dette gir en fleksibilitet som kan komme godt med.

Kan jeg få plass til sprinkelseng på soverommet?

Ja, det er vanligvis plass til en sprinkelseng ved siden av foreldrenes seng på soverommet. Du velger mellom ulike modeller, men de fleste har standardmål på 120x60 cm. Det er viktig at bunnen kan heves og senkes til forskjellige posisjoner. Når barnet har vokst litt, legges madrassen lavt.

Hvordan får jeg babyen til å sove i en sprinkelseng?

Kanskje barnet allerede har blitt vant til å sove i vugge, men ellers er det bra at barnet lærer at det har sitt eget sted å sove. Du kan lage en seng der slik at det blir skikkelig koselig og kan lese en godnatthistorie for barnet når det ligger i sengen sin. Fordi babyen kan se gjennom ribbene, kjenner den igjen omgivelsene og blir snart vant til å sove der.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje