Loftseng barn

1 stk produkter
Kampanje
565163(2).jpg
En loftseng er det ultimate valget for de som ønsker en morsom og praktisk løsning på barnas soverom. Det gir liv til rommet. Under loftsengen kan du enkelt sette inn ekstra oppbevaring, et lite skrivebord eller innrede et koselig hjørne, avhengig av høyden på loftsengen.

Tid for loftseng på barnerommet

Hva er maksvekten for en loftseng barn?

Det er individuelt for hver seng. En loftseng beregnet for barn anbefales imidlertid ikke brukt for en voksen i lengre perioder. Det er bedre å bruke en loftseng tilpasset en voksen til et slikt formål. Du kan selvfølgelig, med forsiktighet, bo i loftsengen sammen med barnet når det er på tide å lese en godnatthistorie.

Når kan barnet mitt begynne å sove i en loftseng?

Det er selvfølgelig vanskelig for barnet ditt å gå rett fra barnesengen til å sove i høyere høyde og klatre opp en stige. Du kan begynne med å legge barnet ditt under loftsengen, og deretter kan du gradvis trene barnet ditt til å klatre opp stigen i en alder av to til tre. Noen loftsenger er utstyrt med en sklie. Det kan gjøre det lettere for barnet ditt å komme seg trygt ut av sengen.

Hva er inkludert når jeg kjøper en loftseng barn?

Du finner mer informasjon om hva som følger med når du kjøper en loftseng under fanen ""Spesifikasjoner"". Normalt følger ikke madrass med ved kjøp av loftseng, men du kan enkelt kjøpe en madrass som passer. Hvis du har andre spesifikke spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss, så skal vi gjøre vårt beste for å svare.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje