Køyeseng barn

43 stk produkter
Kampanje
1463522(25).jpg

Med en køyeseng på rommet kan du frigjøre plass til lek og andre møbler. Våre køyesenger hos Trademax er stabile og trygge for barna å krype ned i. En stilig og praktisk køyeseng kan også bety stor lagringsplass under den nederste sengen. En køyeseng kan varieres på mange måter, og hvis søsknene ikke sover i samme rom, kan den ekstra sengen være en perfekt overnattingsplass for venner. Eldre barn foretrekker ofte overkøyen i en køyeseng og bruker den nedre sengen som et lite tilfluktssted eller hytte. Køyesenger kommer i forskjellige høyder, og du kan velge om du trenger en høy eller lav køyeseng.

Få mer plass på barnerommet med en køyeseng

Hvor kan jeg plassere en køyeseng for barn?

Det gir mest ro hvis køyesengen står slik at det er vegg på den ene siden. Sengen kan plasseres i et hjørne, og hvis det er oppbevaring under sengen, må det være nok plass ved siden av en køyeseng, slik at skuffene kan trekkes ut. Hos oss på Trademax finner du flere forskjellige modeller, slik at du kan velge den køyesengen som passer best med resten av interiøret på rommet.

Hvilke fordeler har en køyeseng for barn?

Den største fordelen med en køyeseng er at den tar mye mindre plass enn to vanlige senger. Kantene rundt køyesengen gir en koselig og trygg følelse for barna, og mange barn liker å klatre opp på en stige for å gå til sengs. Flere av køyesengene du finner hos oss på Trademax har også en praktisk lagringsmulighet under sengen. Hvis barnet ditt har en køyeseng, er det en naturlig plass for en forelder å sove hvis det skulle være nødvendig. Alle kan sove i en køyeseng, både voksne og barn.

Er en køyeseng trygg?

De mindre barna kan synes det er best å sove i den nedre sengen, men en køyeseng skal være et trygt og sikkert sted for alle barn. Kantene rundt sengen betyr at det ikke er noen risiko for å falle ut av sengen om natten. Eller du kan velge en lav køyeseng hvis det føles tryggere. Hvis du har spørsmål om en køyeseng, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på Trademax.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje