Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Avlastningsbord

2756 stk produkter
Viser 24 av 2756 produkter
1
...
115

Populære filtreringer

Alle hjem trenger avlastningsplass – i gangen, stuen eller kanskje på kjøkkenet? Hva passer vel ikke bedre enn et praktisk avlastningsbord som tar så liten plass kan gjøre så stort inntrykk i hjemmet. Hos oss på Trademax finner du et bredt utvalg av avlastningsbord i forskjellige utforminger og størrelser. Vis frem dine fineste eiendeler og innredningsdetaljer, dekorer med blomster eller hold den tom for å kunne gi muligheten til å legge fra seg noe i forbifarten. Uansett om du behøver avlastningsplass, oppbevaring eller et vakkert møbel til interiørstilen så finn nette og stilrene avlastningsbord hos Trademax. 

 

Innred smart med avlastningsbord

Hvor skal avlastningsbordet stå og hvilken funksjon skal det ha? Avlastningsbordet kan egentlig plasseres hvor som helst i hjemmet ditt, men den vanligste plasseringen er i entrén, kjøkkenet eller stuen. Avhengig av hvor du har tenkt å plassere bordet er det noen modeller av avlastningsbordet som vil passer bedre enn andre. For eksempel et smalt avlastningsbord er perfekt ettersom plassen vanligvis er relativ smal og avlang i gangen. Å møblere med avlastningsbord som er litt nettere kan få rommet til å føles luftigere, samtidig som det åpner opp for fleksibilitet og ommøblering. Avlastningsbord, entrebord kan også hjelpe til å binde sammen rommets møblering på en smakfull måte. Plasser det bak sofaen og pynt den med vakre detaljer, eller la det bli et fint bord med blomster. Tross sine mange praktiske fordeler er avlastningsbordet det perfekte møbelet om du bare vil innrede en plass som egentlig ikke skal brukes til noe spesielt. 
 

Billige avlastningsbord i ulike modeller og materiale

I vårt sortiment av avlastningsbord finner du massevis av forskjellige modeller, uansett om du er ute etter et lite avlastningsbord eller et mer romsligere med gode oppbevaringsmuligheter. Hos oss finner du blant annet avlastningsbord med skuffer og bord med hyller. Vi har også avlastningsbord med hjul som du enkelt kan flytte rundt mellom ulike rom, og hvorfor ikke bruke det som en serveringsvogn? Velg mellom materialer som tre, metall og eik. I vårt sortiment finner du også avlastningsbord med bordplate i glass, betong eller marmor.
 

Sett stilen med farger

Med gjennomtenkte funksjoner og materialer tilbyr vi deg også avlastningsbord, entrebord i forskjellige farger. Gjennom å tenke smart med alt fra fargevalg til plassering av bordet ditt kan du både få ledige overflater og stilsikre ditt hjem. Å innrede med et hvitt avlastningsbord er både klassisk, tidløst og har du lyse vegger kan det samtidig smelte fint inn og få rommet til å virke mer romslig. Avlastningsbord i tremateriale skaper en naturlig og rolig følelse, og med et svart bord gir du rommet et effektfullt inntrykk. I vårt sortiment av avlastningsbord kan du velge mellom et bredt utvalg av farger. Bind sammen rommets innredning på et smakfullt sett, eller kombiner med forskjellige farger og stiler gjennom å velge et avlastningsbord som bryter av helt fra rommets andre fargetoner. 

Vi på Trademax har lave fraktkostnader og levering hjem til deg! Dessuten har vi 14 dagers angrerett ved kjøp hos oss.