Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 1 av 1 produkter

Populære filtreringer

Et vegghengt nattbord kan være et morsomt alternativ til de tradisjonelle nattbordene vi er vant til å se. Et nattbord vegghengt er en praktisk møbel å ha ved siden av sengen for all slags oppbevaring. Vegghengte nattbord finnes både med og uten oppbevaring, så hos Trademax garanterer vi at du vil finne et flytende nattbord i en utførelse som kan passe deg.

Spennende interiørdesign med vegghengte nattbord

Hva er fordelene med et vegghengt nattbord?

Det er mange grunner til å ønske seg et vegghengt nattbord. Mange synes det ser pent ut når nattbordet er frittstående fra gulvet, som et svevende nattbord, ved siden av sengen. Andre synes at et vegghengt nattbord er praktisk fordi det gjør det enklere å rengjøre gulvområdet under nattbordet. Men fremfor alt kan det oppfattes som mer delikat enn et tradisjonelt nattbord og passer dermed kanskje spesielt godt i det mindre soverommet. Ta gjerne en titt hos oss på Trademax for litt inspirasjon.

Hvordan monterer jeg mitt vegghengte nattbord?

Det vegghengte nattbordet monteres mot veggen med fester på baksiden. Festene ser forskjellige ut avhengig av hvilken vegg du har. Med en betongvegg borer du hull og bruker plugger for å få riktig feste, i en trevegg skrur du direkte med tre skruer. Hvis du har en gipsvegg, bør du først sette inn en mollyplugg. Hvis du er usikker, kan du spørre din lokale byggevarehandel, og du er alltid velkommen til oss på kundeservice hos Trademax.

Hvilke senger passer til et hengende eller veggmontert nattbord?

Det passer til alle senger. Det er det som er så smart og praktisk med et vegghengt nattbord. Fordi du selv velger på hvilken høyde nattbordet skal monteres, trenger du ikke å bekymre deg for om det nye nattbordet vil passe høydemessig. Usikker på hvor høyt nattbordet skal henge? En god tommelfingerregel er at nattbordet skal henge på samme høyde som madrassen slutter. Det er selvfølgelig mulig å ha det både høyere og lavere, plasser det i den høyden du er mest komfortabel med!