Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Sengebord SALG

367 stk produkter
Viser 24 av 367 produkter
1
...
16

Populære filtreringer

Et nattbord gjør sengen komplett. Med et bord hvor du kan plassere en bordlampe, legge boken din, brillene dine, mobiltelefonen din og sette et vannglass, har du nesten fullført soveromsinnredningen din. Nattbordene kan også sette sitt preg på rommet og gjøre soverommet både roligere eller litt villere og litt luksuriøst. På Trademax SALG finner du noe for de fleste smaker.

Pass på – SALG på nattbord og sengebord

Hvor høye er nattbordene på SALG?

De nattbordene vi har på vårt SALG varierer litt i størrelse og passer derfor litt forskjellig sengehøyde og smak. Et tips er å måle sengens høyde og tenke på hvor du vil at nattbordets øvre kant skal være. Et for høyt eller et for lavt nattbord kan være irriterende. Ved å måle slipper du å ta sjansen.

I hvilket materiale er nattbordene på SALG?

De fleste nattbordene på SALG er laget av tre. Med tre kan man få mange forskjellige farger og naturlige mønstre som også kan skjæres vakkert til mange forskjellige former. Men det finnes også nattbord i andre materialer som metall. Ta gjerne en titt på vårt sortiment hos oss på Trademax.

Fester man nattbordene på SALG til veggen?

På vårt salg finner du litt forskjellige varianter av nattbord som passer forskjellige hjem. På et salg selger vi en del av vårt brede sortiment, og hva som er tilgjengelig varierer over tid. De fleste nattbord står på ben og disse trenger man normalt ikke å feste til veggen. Noen synes det er behagelig om man kan få opp nattbordet fra gulvet og da finnes det modeller som man skrur fast i veggen.

Hvor høye er nattbordene på Black Friday salget?

De nattbordene vi har på Black Friday salget varierer i størrelse og passer derfor forskjellig sengehøyde og interiørstiler. Et tips er å måle sengens høyde og tenke på hvor du vil at nattbordets øvre kant skal være. Et for høyt eller et for lavt nattbord kan være irriterende. Ved å måle slipper du å gamble.

Hvilket materiale er nattbordene på salg laget av?

De fleste nattbordene på vårt Black Friday salg er laget av tre. Med tre kan man få mange forskjellige farger og naturlige mønstre som dessuten kan skjæres vakkert til mange forskjellige former. Men det finnes også nattbord i andre materialer som metall. Se gjerne på hele vårt fine utvalg av nattbord og sengebord på Trademax.

Bør man feste et nattbord fra salget i veggen?

I vårt salgsutvalg finner du forskjellige varianter og modeller av nattbord som passer forskjellige hjem. På vårt Black Friday salg selger vi en del av vårt brede utvalg, inkludert vegghengte nattbord og gulvstående sengebord. De fleste nattbord som står på ben trenger normalt ikke å festes i veggen, men det kan være lurt å gjøre det hvis det føles sikrest, for eksempel hvis det er små barn i hjemmet. Noen synes det er behagelig å kunne løfte nattbordet fra gulvet, og da finnes det modeller som skrues fast i veggen.

{ "@type": "FAQPage", "mainEntity": [ { "@type": "Question", "name": "Hvor høye er nattbordene på Black Friday salget?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "De nattbordene vi har på Black Friday salget varierer i størrelse og passer derfor forskjellig sengehøyde og interiørstiler. Et tips er å måle sengens høyde og tenke på hvor du vil at nattbordets øvre kant skal være. Et for høyt eller et for lavt nattbord kan være irriterende. Ved å måle slipper du å gamble." } }, { "@type": "Question", "name": "Hvilket materiale er nattbordene på salg laget av?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "De fleste nattbordene på vårt Black Friday salg er laget av tre. Med tre kan man få mange forskjellige farger og naturlige mønstre som dessuten kan skjæres vakkert til mange forskjellige former. Men det finnes også nattbord i andre materialer som metall. Se gjerne på hele vårt fine utvalg av nattbord og sengebord på Trademax." } }, { "@type": "Question", "name": "Bør man feste et nattbord fra salget i veggen?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "I vårt salgsutvalg finner du forskjellige varianter og modeller av nattbord som passer forskjellige hjem. På vårt Black Friday salg selger vi en del av vårt brede utvalg, inkludert vegghengte nattbord og gulvstående sengebord. De fleste nattbord som står på ben trenger normalt ikke å festes i veggen, men det kan være lurt å gjøre det hvis det føles sikrest, for eksempel hvis det er små barn i hjemmet. Noen synes det er behagelig å kunne løfte nattbordet fra gulvet, og da finnes det modeller som skrues fast i veggen." } } ] }