Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Rektangulær spisegruppe

1053 stk produkter
Viser 24 av 1053 produkter
1
...
44

Populære filtreringer

Å innrede kjøkkenet eller spisestuen med en rektangulær spisegruppe har lenge vært populært. Anledningen til dette er at rektangulær spisegruppe er veldig lett å plassere langs veggene, men også at den rektangulære formen gjør dem lette å måle og regne ut hvor mange sitteplasser man får plass til. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av rektangulære spisegrupper i mengder av forskjellige materialer, stiler og utførelser.

 

Praktisk og fin rektangulær spisegruppe

  • Hva skal jeg tenke på når jeg velger en rektangulær spisegruppe?

    Start med å tenke på hvor du skal plassere spisegruppen din og hvor mange bordet skal ha plass til. Utover det er det bare å velge etter smak. Du finner for eksempel rektangulære spisegrupper i klassisk stil og industriell stil. Vi har noe som passer alle.
  • Hvor er det best å plassere en spisegruppe med 6 stoler?

    Fordelen med et rektangulært spisebord er at det gjør seg godt i mange deler av hjemmet. Plasser den langs en vegg eller la den stå i midten av spisestuen. Formen på spisebordet gjør det enkelt å montere seter til alle, også langs kortsidene hvis du skal ha middagsselskap.
  • Kan jeg kjøpe spisegruppe billig fra Trademax?

    Hos Trademax finner du et stort og variert utvalg av rektangulære spisegrupper til en billig penge. Velg og vrak i fred og ro og bestill så den spisegruppen du synes ser best ut. Vi tilbyr lav frakt og 14 dagers angrerett.