Rektangulær spisegruppe

1 673 stk produkter
Kampanje
  • Rektangulær
560752(1).jpg

Å innrede kjøkkenet eller spisestuen med en rektangulær spisegruppe har lenge vært populært. Anledningen til dette er at rektangulær spisegruppe er veldig lett å plassere langs veggene, men også at den rektangulære formen gjør dem lette å måle og regne ut hvor mange sitteplasser man får plass til. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av rektangulære spisegrupper i mengder av forskjellige materialer, stiler og utførelser.

 

Praktisk og fin rektangulær spisegruppe

Det har og vil nok alltid være en stor trend å pynte med rektangulære spisegrupper. I tillegg til å få seg til å se bra ut i alle hjem, er det en stor fordel å kjøpe et spisebord med allerede matchende stoler. Titt deg rundt i vårt store utvalg og bestill den spisegruppen du synes er finest!

Hva skal jeg tenke på når jeg velger en rektangulær spisegruppe?

Start med å tenke på hvor du skal plassere spisegruppen din og hvor mange bordet skal ha plass til. Utover det er det bare å velge etter smak. Du finner for eksempel rektangulære spisegrupper i klassisk stil og industriell stil. Vi har noe som passer alle.

Hvor er det best å plassere en spisegruppe med 6 stoler?

Fordelen med et rektangulært spisebord er at det gjør seg godt i mange deler av hjemmet. Plasser den langs en vegg eller la den stå i midten av spisestuen. Formen på spisebordet gjør det enkelt å montere seter til alle, også langs kortsidene hvis du skal ha middagsselskap.

Kan jeg kjøpe spisegruppe billig fra Trademax?

Hos Trademax finner du et stort og variert utvalg av rektangulære spisegrupper til en billig penge. Velg og vrak i fred og ro og bestill så den spisegruppen du synes ser best ut. Vi tilbyr lav frakt og 14 dagers angrerett.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Høy- og senkbart
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Forlengningsbar
Form (1)
Funksjon
Stil
Type
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Sammenleggbar
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje