categoryTopBlock

Kampanje på møbelpleie

Opptil25%
3stk. produkter
Møbler
Kampanje

Her i Trademax finner du en rekke ulike produkter for å rense, vaske, polere, impregnere og beskytte dine møbler og interiørprodukter. Vi har også dunvaskemiddel for deg som har dundyner. Det er viktig å vaske disse i blant også. Ta en titt på sortimentet, og pek deg ut det som passer for deg. Det avhenger selvsagt av hvilke materialer du har i dine møbler. Skal du vaske bilseter, skinnsofa, tekstilsofa eller andre tekstiler, eller kanskje stein og marmor skal pleies eller slipes? Vi har det du trenger. Dine produkter for møbelpleie og -vedlikehold er et par tasteklikk unna.

Det er fint å ivareta hjemmets komponenter med pleie og omsorg. Det gjelder ikke bare de levende tingene. Planter trenger vann, men andre objekter og gjenstander som bidrar til å gjøre hjemmet ditt hyggelig, trenger kanskje en vask, litt polering, beskyttelse eller et malingstrøk. Møblene dine er en del av hjemmet ditt, og med tidens tann oppstår det slitasje, bruksmerker og kanskje også skader eller stygge arr som bør flikkes på, slik at møblene skal få forlenget levetid. Forøvrig så er det også viktig å forebygge, slik ikke slitasjen blir så påtrengende at møblene ikke lenger har stort å stille opp med. Til jobben trenger du for eksempel møbelpolish eller tekstilrens

Rimelige produkter for vedlikehold hos Trademax

Hos Trademax har vi de produktene du trenger for å ivareta dine møbler. Vi har produkter for tekstil, tre, dun, lær, vinyl etc. Du får dem til en god pris, og det er et bredt utvalg, slik at de fleste møbel- og interiørgrupper skal være dekket her. Hos oss finner du for eksempel:

  • Møbelpolish
  • Slipesvamp
  • Sprayvoks
  • Flekkfjerner
  • Dunvaskemiddel
  • Tekstilrens

Vi har også diverse sett som er satt sammen for spesifikt å tilby det komplette pleiesettet for ulike typer møbelmaterialer. Her får du eksempelvis et sett for å vedlikeholde og pleie skinnseter i bil. I pakken er det en mild rens, en beskyttende krem med UV-filter samt svamp, klut og instruksjoner. Vi har også et sett for tekstiler, spesielt for sofaer. Her er det impregnering og flekkfjerning og -rens samt flekkguide og bruksanvisning. Dette er en nødvendighet for småbarnsfamilier eller andre som er litt utsatt for flekker i sofaen. Og når man har en sofa man vil ta vare på, er det veldig kjekt å ha dette vedlikeholdssettet for hånden!
Ikke glem å behandle møbler og andre ting du omgir deg med, med kjærlighet og omtanke. Vi har kvalitetsprodukter som gjør jobben sin med glans.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Stil
Pris
Utseende