Retro møbler

564 stk produkter
Kampanje
  • Retro
1006428(1).jpg
Populære filtreringer

Hvis du vil gi hjemmet ditt et virkelig personlig preg, er retro møbler en spennende vei å gå. Når du velger retro møbler fra oss på Trademax, får du freshe, nye møbler som er produsert etter trender og modeller fra en annen æra. Retro møbler får tankene til å tenke på en annen tid, men passer godt inn i moderne miljøer. Kontrasten mellom ny design og retro gjør innredningen din interessant og gir deg muligheten til å sette ditt eget preg på hjemmet ditt. Hos oss finner du stoler, sofaer, bord, hyller og avlastningsmøbler i retro stil som gjør at du kan møblere hele hjemmet ditt i den eller de stilene du foretrekker.

Trendy retro møbler for alle hjem

Hva er retro møbler?

Retro er en betegnelse på møbler som er produsert på 50-, 60- og 70-tallet. De er ikke antikke for da ville de vært eldre. Noen ganger brukes retro og vintage synonymt, men man kan si at retro er en interiørstil som preges av rene linjer, høy kvalitet og funksjonell design. Mange av de retro møblene du finner hos oss på Trademax er produsert av eller har detaljer i teak fordi det er en hard og vakker tresort som hadde sin storhetstid i den perioden.

Hva passer med retro møbler?

Når du velger retro møbler, kan du enten fortsette å kombinere interiøret ditt i samme stil og velge møbler i teak og ryematter eller tekstiler med enkle, stramme mønstre. Du kan også velge å la ditt retro møbel bli en detalj i en moderne innredning der den passer like godt. De retro møblene du finner hos oss på Trademax er av høy kvalitet, noe som gjør at de smelter godt inn i alle miljøer.

Hvor kan jeg ha retro møbler?

Det som kjennetegner retro møbler er funksjonalitet og stilren design, noe som gjør dem stabile og stilige. Når du velger retro møbler fra oss på Trademax, får du stilrene, brukbare møbler som du kan ha i stuen, spisestuen, soverommet eller gangen. Hvis du har spørsmål om våre retro møbler, er du velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Stil (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje